The Wizard of Oz

door WMS

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.99%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met The Wizard of Oz:

70 plays

Gokkast beoordeling

The Wizard of Oz
RTP 95.99%
Volatiliteit MED

The Wizard of Oz

Wizard of Oz is een video slot ontworpen door WMS. De gokkast is geïnspireerd op de gelijknamige kinderfilm. Zo hoor je onder andere de bekende soundtrack en zie je verschillende herkenbare clips voorbij komen.

Je kunt Wizard of Oz spelen vanaf €0,30 cent per draai en er zijn verschillende bonussen te ontdekken in het spel. Wil je de gokkast eerst uitproberen zonder direct met geld te spelen? Dan is dit ook zeker mogelijk!

Wizard of Oz speelregels

Dit is de eerste gokkast met dit thema die uitgebracht is. Het thema is volledig geïnspireerd op de gelijknamige en enorm populaire kinderfilm. Je kunt Wizard of Oz spelen vanaf €0,30 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €150,- per draai.

Wizard of Oz heeft een standaard opzet met vijf rijen en drie rollen. Het heeft daarnaast ook dertig winlijnen, die opgezet zijn van links naar rechts. Ook bevat deze gokkast een auto-play. Deze kun je naar eigen wens instellen en de gokkast dus automatisch laten draaien.

Naast de standaard opzet heeft Wizard of Oz ook een aantal extra’s. Zo is er een speciale bonusronde, een flinke jackpot, gratis spins en Wild symbolen.

Je kunt Wizard of Oz spelen op alle apparaten, dus zowel op de desktop als op de mobiele telefoon en tablet. Het is beschikbaar op Android en iOS.

De RTP van Wizard of Oz is 95,99%, dit is gemiddeld voor online slots als deze.

Wizard of Oz thema en symbolen

Zoals de naam al doet vermoeden is deze gokkast volledig geïnspireerd op de gelijknamige film. Ook de symbolen in het spel nemen je mee in het verhaal.

Het hoogst uitbetalende symbool van Wizard of Oz is het jackpot symbool. Dit symbool komt alleen voor in het basisspel. Wanneer je vijf van deze symbolen weet te bemachtigen, win je een lekker bedrag!

Wanneer je drie bonussymbolen op de eerste, derde en vijfde rol weet te krijgen, activeer je de Oz Pick feature. Ook dan speel je voor flinke uitbetalingen.

De gratis spins kun je activeren wanneer je het symbool met de gevleugelde aap tegen komt. Zorg dat je er minstens drie hiervan op de rollen krijgt en je ontvangt acht gratis spins!

Conclusie en vergelijkbare games

Al met al een geweldige gokkast die je even het hier en nu doet vergeten en je volledig meeneemt in het verhaal. De visuele effecten en de soundtrack zorgen voor de juiste vibe in het spel. Geef Wizard of Oz eens een kans en je zult verrast zijn met de winsten die je in korte tijd weet te boeken!

Een andere leuke gokkast van WMS om te ontdekken is Spartacus Gladiator of Rome. Je kunt deze gokkast al spelen vanaf €0,50 cent per draai en de maximale inzet ligt op €250,-. Dit spel is geïnspireerd op het iconische Spartacus verhaal, waar een slavendrijver zich opwerkt tot top gladiator in Rome.

Spartacus Gladiator of Rome heeft een Colossal opzet, wat inhoudt dat het twee verschillende rijen heeft. Vijf keer vier en vijf keer twaalf. Dit kan voor wat verwarring zorgen als je hier nog niet bekend mee bent, maar dit zorgt er wel voor dat je extra kunt winnen!

Maar als de Wizard of Oz video slot jouw hart gestolen heeft, dan kunnen we je misschien ook wel blij maken met de opvolger hiervan, namelijk Wizard of Oz: Ruby Slippers. Dit spel, ook ontworpen door WMS, heeft vijf rijen drie rollen en dertig winlijnen. Je kunt maar liefst twaalfduizend keer je inzet per draai winnen. Deze gokkast heeft veel leuke extra’s en is net als Wizard of Oz volledig geïnspireerd op dit geweldige verhaal.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...