Zeus II

door WMS

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.77%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Zeus II:

9494 plays

Gokkast beoordeling

Zeus II
RTP 96.77%
Volatiliteit MED

Zeus II

Zeus 2 is de opvolger van de immens populaire Zeus. Zeus 2 bevat vijf rollen en heeft vijftig winlijnen en is al te spelen vanaf €0,40 cent per draai. Het is in deze gokkast mogelijk om tot maar liefst twintig gratis spins te krijgen!

Zeus 2 is beschikbaar op zowel de desktop als op jouw mobiele telefoon en tablet. Zowel op Android als op iOS.

Zeus 2 speelregels

Net als het origineel, neemt ook Zeus 2 je mee de oude Griekse mythologie in. De gokkast heeft dezelfde visuele aspecten als zijn voorganger en de symbolen zijn ook geïnspireerd op de Goden.

De tempel is het Wild symbool en vervangt alle symbolen om op deze manier een winnende combinatie te maken.

Het is opletten geblazen voor Zeus! Wanneer deze op de eerste rol tevoorschijn komt, zal dit een speciale bonusfunctie activeren, genaamd, Hot Hot Super Respins. Deze zal jou twee gratis spins geven.

Er is ook een speciale Zeus 2 bonusfunctie, deze wordt geactiveerd wanneer je drie bliksem scatters weet te bemachtigen op de eerste, tweede en derde rol. Je zult nu tien gratis spins krijgen.

Het maximale bedrag dat je kunt winnen in Zeus twee ligt op honderdvijftig keer jouw inzet per draai.

Zeus 2 thema en symbolen

Net als in de originele versie van Zeus, is ook Zeus 2 geïnspireerd op de oude Griekse Goden. Je komt in de symbolen onder andere Zeus tegen, zijn paard Pegasus, maar ook oude vazen, helmen, oude schepen en een harp. De achtergrond is een mooie bewolkte lucht te zien.

Opmerkelijk is dat er qua graphics weinig verschillen zijn met het origineel. Echter maakt dat Zeus 2 niet minder leuk en populair. Probeer Zeus 2 eens uit en oordeel zelf!

Conclusie en vergelijkbare games

Zeus 2 is visueel gezien mooi, maar heeft weinig variatie met de eerste versie. Toch is Zeus 2 het waard om een gokje mee te spelen, de win mogelijkheden zijn namelijk goed! De RTP (return to player) ligt iets lager dan gemiddeld, namelijk op 95,28% waardoor dit spel misschien iets afschrikt. Toch raden we je het zeker aan dit spel eens uit te proberen. Als je niet gelijk met echt geld wilt spelen, biedt de gokkast ook de mogelijkheid om het eens gratis uit te proberen!

Ben je al bekend met Raging Rhino Ultra slot? Ook deze gokkast is ontworpen door WMS en is de vierde opvolger in de Rhino/Safari slot. Raging Rhino heeft zes rollen met elk vier symbolen. Raging Rhino heeft maar liefst vierduizend winlijnen en je kunt tot maximum tweehonderdvijftig duizend euro winnen. De RTP van deze gokkast ligt op 96,18%.

Raging Rhino is ook te spelen op je mobiele telefoon of tablet en zowel op Android als iOS.

Een ander bekende gokkast is Kronos megaways, ook van WMS. Kronos Megaways heeft zes rollen en een RTP van 96,24% wat gemiddeld is voor een slot machine als deze. Het thema van deze gokkast is net als Zeus 2 geïnspireerd op de oude Griekse mythologie. Probeer ook Kronos Megaways eens uit!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...