Raging Rhino

door WMS

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.9%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Raging Rhino:

1277 plays

Gokkast beoordeling

Raging Rhino
RTP 95.9%
Volatiliteit MED

Raging Rhino

Raging Rhino is een uniek ontworpen gokkast door WMS. Deze video slot bevat zes rollen en vier rijen. Het heeft bovendien meer dan vierduizend winlijnen. Dit spel zit enorm mooi in elkaar en het neemt je mee naar de Afrikaanse Savannah.

Raging Rhino zit vol met leuke extra’s en ook de jackpot is flink. Je kunt deze gokkast spelen vanaf €0,40 cent per cent en heeft een maximale inzet van €60,- per draai. De RTP ligt op 95,91%.

Daarnaast is Raging Rhino op alle apparaten te spelen, op zowel Android als op iOS.

Raging Rhino speelregels

Raging Rhino zit zo in elkaar dat ook wanneer je een nog niet zo’n ervaren speler bent, je dit spel gemakkelijk onder de knie hebt. Maar ook als je al wel een ervaren gamer bent, is deze gokkast de moeite waard. Doordat er verschillende extra’s in te vinden zijn, houdt het je scherp én daagt het je uit.

Je kunt in Raging Rhino tot wel vijftig gratis spins winnen. Ook moet je de Wild symbolen goed in de gaten houden, deze verdubbelen namelijk ook.

Wanneer je drie scatter-diamantsymbolen weet te bemachtigen, krijg je acht gratis spins. Dit loopt steeds verder op. Met vier van deze scattersymbolen krijg je al vijftien gratis spins. Met vijf zit je op twintig gratis spins en het maximale wat je kunt winnen is met zes scatters vijftig gratis spins!

Ook is het mogelijk om tijdens de gratis spins nog extra gratis spins te winnen. Wanneer je twee diamanten op de rollen krijgt, krijg je vijf extra gratis spins er boven op.

Raging Rhino thema en symbole

De blauwe lucht en de Afrikaanse Savannah op de achtergrond maakt het spel een plaatje om te zien. Zoals meerdere spellen van WMS is ook Raging Rhino visueel gezien een erg mooie gokkast.

Op de achtergrond speelt een drum af die goed past bij het thema. Redelijk heftige beat naar onze mening, maar helpt je om actief en alert te blijven tijdens het spelen.

Het Wild symbool in deze gokkast is de zonsondergang. Deze kan op alle rollen terecht komen, behalve de eerste.

De Rhino (neushoorn) is in deze video slot het meest belangrijke symbool, deze kan je namelijk helpen grote winsten te boeken en zelfs de jackpot te winnen. Eentje om goed in de gaten te houden!

Conclusie en vergelijkbare games

Raging Rhino is een top gokkast die wij je zeker kunnen aanraden. Veel /zijn je al voor gegaan en daarom is deze ook enorm populair. Naast het mooie design, de leuke audio en de flinke overwinningen die je kunt behalen in het spel, is het ook nog eens een enorm leuke gokkast. Als je Raging Rhino wilt uitproberen zonder gelijk geld in te zetten, dan is dit ook zeker mogelijk!

Een andere gokkast die we aan je willen voorstellen is Buffalo Blitz slot. Dit video slot, ontworpen door Playtech, bevat zes rollen en meer dan vierduizend winlijnen. In Buffalo Blitz kun je tot wel honderd gratis spins winnen.

Deze gokkast heeft een RTP van 95,96% en is al te spelen vanaf €0,40 cent per draai en heeft een maximale inzet van €80,- per draai. Geek Buffalo Blitz een kans en win tot wel tienduizend keer je inzet terug!

Een ander video slot die je misschien nog niet kent is Nitropolos. Deze gokkast is ontworpen door Elk Studios en heeft zes rollen en meer dan vierduizend winlijnen.

Deze gokkast is gratis te spelen, zodat je het eerst eens kunt uitproberen, maar wanneer de gokkast met echt geld wilt spelen kan dit al vanaf €0,20 cent pr draai. Probeer deze gokkast eens uit en laat je verrassen met alle extra’s die dit spel te bieden heeft!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...