Spartacus Gladiator of Rome

door WMS

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.98%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Spartacus Gladiator of Rome:

536 plays

Gokkast beoordeling

Spartacus Gladiator of Rome
RTP 95.98%
Volatiliteit MED

Spartacus Gladiator of Rome

Spartacus Gladiator of Rome is een Colossal reels ontworpen door WMS. Dit is misschien wel de meest populaire Colossal reels die er te vinden is en dat is niet zonder reden. Je hebt in deze gokkast twee speelvelden, één aan de linker kant van het scherm en één aan de rechter kant van het scherm.

Je kunt Spartacus Gladiator of Rome spelen met een minimale inzet van €0,50 cent per draai en heeft een maximale inzet van €100,- per draai. De RTP is 95,94%.

Spartacus Gladiator of Rome speelregels

Spartacus Gladiator of Rome heeft twee speelvelden. Het speelveld aan de linkerkant heeft een opzet van vijf keer drie en aan de rechterkant zie je de grote vijf rollen, met twaalf symbolen.

Op de kleine rollen zijn twintig winlijnen te vinden en op de grote rollen tachtig winlijnen. Dit is dus in totaal honderd stuks. Daarnaast zijn er ook flink wat Wild symbolen te vinden in het spel, wat inhoudt dat je er een lekker bedrag uit kunt slaan.

Wanneer je drie of meer scattersymbolen weet te landen op de rollen dan activeer je de gratis spins. Deze symbolen kunnen op zowel de kleine als op de grote reels terecht komen. Naast de gratis spins win je ook een bedrag.

Met drie scattersymbolen win je acht gratis spins en tevens twee keer je totale inzet. Met vier van de scattersymbolen win je twaalf gratis spins en tevens vijf keer je inzet. En met vijf scattersymbolen win je twintig gratis spins en twintig keer de inzet.

Spartacus Gladiator of Rome thema en symbolen

Deze gokkast heeft een prachtige uitstraling met het thema volledig gebaseerd op Spartacus. De symbolen zijn kleurrijk en zien er geweldig uit. Naast de gladiatoren, kom je ook wilde dieren, helpen en schilden tegen.

De symbolen die het meeste waard zijn in deze gokkast zijn de Spartacussymbolen. Als je hiervan vijf weet te bemachtigen, win je vijfhonderd keer je inzet.

Wanneer het je lukt om meerdere Wild symbolen te bemachtigen tijdens de gratis spins-ronde, dan zit je gebakken en ben je er zeker van dat je een leuk bedrag binnen gaat halen.

Conclusie en vergelijkbare games

Spartacus Gladiator of Rome is een geweldige gokkast die de spanningsboog goed weet te spannen. Door de vele winlijnen en de opzet van de Colossal reels zijn er flinke bedragen te winnen.

Naast de geweldige mogelijkheden in deze slotmachine, ziet deze er ook geweldig uit. Het spel neemt je mee naar de oude Romeinse tijd waar de gladiatoren elkaar te lijf gaat. Al met al een ware topper!

Ben je opzoek naar een ander spel? Neem eens een kijkje in Lady Godiva. Deze is ontwikkeld door Pragmatic Play en is geïnspireerd op de gelijknamige legende.

Je kunt Lady Godiva al spelen voor slechts €0,20 cent per draai en deze gokkast heeft een maximale inzet van €40,-. Deze gokkast heeft vijf rollen en drie rijgen met twintig winlijnen. De maximale winst die je per draai in deze gokkast kunt winnen is vierentwintig honderd keer je inzet. Dit kan dus best een flink bedrag zijn!

Een andere leuke gokkast om eens een gokje in te wagen is Beetle Jewels. Deze gokkast heeft tien winlijnen en een jackpot van vijftigduizend euro!

Je kunt Beetle Jewels al spelen voor €0,10 cent per draai en de maximale inzet is €10,- Deze gokkast zit vol leuke extra’s en vooral de bonusronde is eentje om in de gaten te houden, hier kun je namelijk flink in winnen!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...