Rueda de Chile

door Evoplay

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.95%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Rueda de Chile:

66 plays

Gokkast beoordeling

Rueda de Chile
RTP 95.95%
Volatiliteit HOOG

Rueda de Chile

Rueda de Chile is een online gokkast die geïnspireerd is op El Dia de Los Muertos, een Mexicaanse feestdag die in het teken staat van de doden. Catrina, het hoofdpersonage, is helemaal klaar om de rollen te veroveren. Vind geldsymbolen op de rollen en activeer jackpotprijzen die kunnen oplopen tot 20x je inzet. Kom snel meer te weten over Rueda de Chile.

Hoe speel je Rueda de Chile?

Zodra je het spel opent, open je de poorten van de stad. Je hoort opzwepende muziek en de prachtige kleuren komen meteen op je af. Op de rollen van Rueda de Chile zie je symbolen in de vorm van drankjes, suikerschedels, eten, een gitaar, tequila, een dode man met een sombrero en nog veel meer. Catrina, het hoofdpersonage, verschijnt alleen op de eerste rol in het hoofdspel en tijdens de gratis spins-functie. Ze gaat omhoog of omlaag wanneer ze op de eerste rol landt en ze kan de Catrina’s Magic Feature activeren. Met Rueda de Chile kun je tot wel 3.000x je inzet winnen.

Rueda de Chile speciale functies en gratis spins

Tijdens de Catrina’s Magic-functie worden maximaal drie rijen toegevoegd aan de rollen. Verder kun je profiteren van een Rad van Fortuin-functie. Deze kun je activeren door drie scatter symbolen te laten landen. De segmenten op het rad kunnen geweldige beloningen opleveren, zoals gratis spins en mega jackpots. De mini jackpot is 50x je inzet waard en de major jackpot is 200x je inzet waard. De hoofdprijs in Rueda de Chile is 3.000x je inzet. Deze ontvang je als je de Mega jackpot kunt ontgrendelen.

Conclusie

Catrina neemt je mee naar Mexico op een feestelijk avontuur. Deze slot, ontwikkeld door Evoplay, is een echt meesterwerkje. Het ontwerp van Rueda de Chile is erg kleurrijk en levendig. Je wordt helemaal meegezogen in het thema terwijl je aan de rollen draait. Op de achtergrond zie je een helder verlicht Mexicaans dorp. Het lijkt wel alsof je echt in de straten van Mexico aan het feestvieren bent. Rueda de Chile is een erg leuke slot om te spelen. De speciale functies tillen de gameplay naar een hoger niveau en je maakt kans om tot wel 3.000x je inzet te scoren!

 

Veelgestelde vragen

Heeft Rueda de Chile een jackpot?

Ja, je kunt maar liefst drie jackpots winnen met Rueda de Chile: Mini, Major en Mega.

Wat is het RTP-percentage van Rueda de Chile?

Het RTP-percentage van deze online slot is 95,95%, wat een mooi gemiddelde is.

Is het mogelijk om Rueda de Chile gratis te spelen?

Ja, je kunt ervoor kiezen om Rueda de Chile gratis te spelen in de demo-modus. Je kunt dit zolang doen als je wilt, of tot je klaar bent om voor echt geld te spelen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...