Redrose Sanctuary

door Evoplay

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Redrose Sanctuary:

20 plays

Gokkast beoordeling

Redrose Sanctuary
RTP 96%
Volatiliteit HOOG

Redrose Sanctuary

Schrikken mysterieuze vampieren jou niet af? Speel dan Redrose Sanctuary, een online gokkast die ontwikkeld werd door Evoplay. De prachtige beelden en boeiende functies houden je het hele spel in de ban. Bovendien kun je met dit spel tot wel 3.588x je inzet winnen. Maak dus snel kennis met de vampieren in Redrose Sanctuary.

Hoe speel je Redrose Sanctuary?

Het speelveld van Redrose Sanctuary bestaat uit vijf rollen, vier rijen en 20 winlijnen. Als je wilt spelen voor echt geld, kun je eerst je inzetbedrag invoeren. Het is mogelijk om te spelen van € 0,10 tot € 75 per draai. Na het instellen van je weddenschappen, kun je meteen aan de slag door op de Spin-knop te klikken.

In het spel zitten maar liefst 12 betalende symbolen. De symbolen met de minste waarde zijn de gebruikelijke kaarten van 10 tot Aas. Deze symbolen betalen 1,5x je inzet uit voor vijf op een rij. De lucratieve symbolen zijn de sleutels, kruisen, hangers, kelken en bruiden. Bruiden kunnen een hele rol bedekken en kunnen tot 10x je inzet uitbetalen.

Verder heb je nog enkele speciale symbolen: de Rose Wilds, de Flask Scatters en de Special Symbols. De wild symbolen kunnen andere symbolen vervangen en de scatters activeren de gratis spins-ronde.

Redrose Sanctuary functies en bonussen

In het basisspel draait alles rond de Wild Roses-functie die altijd actief is en werkt over 10 spins. Tijdens de eerste negen spins, verandert elk Special Symbol in een Magic Cell-positie. Bij de tiende draai veranderen alle Magic Cell-posities in Rose Wilds. De speciale symbolen op Magic Cells verhogen je winstvermenigvuldiger met 1x.

Flask Scatters kunnen alleen verschijnen op rollen één, drie en vijf. Als je er drie in één keer laat vallen, activeer je de gratis spins-ronde. Tijdens deze ronde veranderen alle speciale symbolen in Rose Wilds en deze wilds zijn ook sticky. Dit betekent dat ze vast blijven staan op hun plaats.

Conclusie Redrose Sanctuary

Vampieren slots zijn erg populair, vooral bij spelers die houden van films met deze bloeddorstige wezens. De mooie afbeeldingen springen meteen in het oog. Er ontbreekt geen enkel detail en de bijpassende soundtrack zorgt onmiddellijk voor de juiste sfeer. Redrose Sanctuary ziet er niet alleen prachtig uit, de gameplay is ook zeker de moeite waard. De grootste winsten kun je maken tijdens de gratis spins-functie. Als je echt veel geluk hebt, kun je een maximale winst van 3.588x je inzet scoren.

Veelgestelde vragen

Zijn er gratis spins in Redrose Sanctuary?

Ja, je kunt gratis spins genereren door drie Flask Scatters in een enkele draai te laten landen. Alle symbolen die landen tijdens de gratis spins-ronde veranderen automatisch in Rose Wilds die blijven plakken op de rollen.

Welke andere bonusfuncties kan ik verwachten in Redrose Sanctuary?

Naast de gratis spins-functie, is er een Wild Rose-functie in het basisspel. Hiermee kun je zowel Rose Wilds als vermenigvuldigers winnen.

Kan ik Redrose Sanctuary mobiel spelen?

Ja, het is perfect mogelijk om Redrose Sanctuary te spelen op mobiele toestellen. Het spel is zo ontwikkeld dat het zich aanpast aan het kleinere scherm van je mobiele apparaat.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...