Massive Luck Bonus Buy

door Evoplay

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Massive Luck Bonus Buy:

77 plays

Gokkast beoordeling

Massive Luck Bonus Buy
RTP 96%
Volatiliteit HOOG

Massive Luck Bonus Buy

Stap binnen in een chique nachtclub en omgeef je met flitsende neonlichten. Met de gokkast Massive Luck Bonus Buy maak je kennis met het bruisende nachtleven, inclusief opzwepende muziek. Ondertussen kun je mooie prijzen winnen en gebruik maken van spannende functies.

Hoe speel je Massive Luck Bonus Buy?

Massive Luck Bonus Buy heeft een standaard speelveld va 5×4 en 40 vaste winlijnen. Je kunt winnen door identieke symbolen te landen in een enkele spin en dit van links naar rechts. Je kunt inzetten instellen tussen € 0,10 en € 200 per draai. Het is ook mogelijk om de autospin-functie in te stellen zodat je niet meer handmatig op de SPIN-knop hoeft te klikken.

De symbolen bestaan uit de bekende speelkaarten 10, J, Q, K en A. Daarnaast zie je traditionele symbolen verschijnen waaronder een bel en een zeven. Massive Luck Bonus Buy heeft ook speciale symbolen waaronder een wild symbool. Dit symbool kan tot 75x je inzet genereren. Het vervangt reguliere symbolen in winnende combinaties.

Met behulp van de scatters kun je de gratis spins-functie activeren. De VIP-symbolen zijn de gouden wild en scatter. Deze symbolen verschijnen alleen in het bonusspel.

Massive Luck Bonus Buy bonusfuncties

Wanneer je 3, 4 of 5 scatters landt, krijg je respectievelijk 10, 15 of 20 gratis spins. Tijdens deze ronde kunnen wild en scatter VIP-symbolen verschijnen. Wanneer je er vier of meer landt, win je een VIP-prijs. Dit kunnen vermenigvuldigers zijn tussen 1x en 2.000x. Je kunt ook gratis spins kopen met behulp van de bonus buy-functie.

In dit spel kun je een maximale winst behalen van meer dan 4.000x je inzet. Als je dit wilt bereiken, zul je ook hoog moeten inzetten en VIP-prijzen moeten scoren tijdens de gratis spins-ronde.

Conclusie Massive Luck Bonus Buy

Massive Luck Bonus Buy is een vrij eenvoudige online gokkast. Het biedt niet zoveel speciale functies als vele andere gokkasten. De VIP-symbolen geven echter een unieke draai aan de gameplay en de maximale winst van 4.000x je inzet nodigt ook uit om het spel eens te proberen. Als je gratis spins wilt kopen, is dat mogelijk met behulp van de bonus buy-functie.

Veel voorkomende vragen

Wie is de maker van Massive Luck Bonus Buy?

Evoplay is de maker van Massive Luck Bonus Buy. Dit is een toonaangevende spelontwikkelaar die al veel populaire online slots op de markt heeft gebracht.

Is het mogelijk om Massive Luck Bonus Buy gratis te spelen?

Ja, je kunt Massive Luck Bonus Buy gratis spelen als je de demoversie selecteert. Zo kun je het spel gratis uitproberen.

Wat is het meest waardevolle symbool in Massive Luck Bonus Buy?

Het meest waardevolle symbool in Massive Luck Bonus Buy is het wild symbool. Het kan 4x, 15x en 75x je inzet uitbetalen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...