Candy Dreams: Bingo

door Evoplay

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.85%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Candy Dreams: Bingo:

14 plays

Gokkast beoordeling

Candy Dreams: Bingo
RTP 95.85%
Volatiliteit HOOG

Candy Dreams: Bingo

Wil je bingo spelen in een droomwereld vol met lekker snoep? Dan is dit jouw kans! Candy Dreams: Bingo van Evoplay neemt je mee in een betoverende wereld vol zoetigheden terwijl je bingo probeert te scoren. Kom snel te weten wat je allemaal kunt verwachten van Candy Dreams: Bingo.

Hoe speel je Candy Dreams: Bingo?

Het snoepthema van deze slot is meteen duidelijk. Op de achtergrond zie je een snoepland met ijsjes, cakes en andere zoetigheden. Candy Dreams: Bingo is een klassiek bingospel met 75 ballen. Je kunt zoveel loten krijgen als je wilt. Er worden 40 nummers getrokken en het is jouw doel om de nummers van het kaartje te matchen met de getrokken nummers. Je kunt diagonale, verticale of horizontale lijnen maken.

Je kunt inzetten op deze slot van € 0,10 tot € 75 per ronde. Het roze raster wordt gevuld met standaardnummers en overheerlijke cupcakes.

Het vormen van winnende lijnen in een vroeg stadium is beter omdat de multiplier die op je inzet wordt toegepast hoger gaat zijn. Je kunt vermenigvuldigers van 1x tot 10.000x verwachten.

Candy Dreams: Bingo bonusfuncties

Candy Dreams: Bingo is geen typische online slot met tal van bonusfuncties. Het gaat puur om het bingospel en het verzamelen van de juiste nummers.

Je kunt wel profiteren van de multiplier en het spel heeft ook een wild symbool. Een andere functie die je kunt gebruiken is de Autoplay-functie. Hiermee kun je automatische spins instellen zodat je niet meer elke ronde handmatig moet inzetten.

Thema en ontwerp

Candy Dreams: Bingo heeft een heel leuk thema dat geïnspireerd is op alles wat met snoep te maken heeft. Je komt in de wondere wereld van cakejes, taarten, lolly’s en andere lekkernijen.

Evoplay heeft gekozen voor vrolijke kleuren, waaronder vooral veel roze. Ook de soundtrack brengt je meteen in de sfeer van het heerlijke snoepland.

Conclusie Candy Dreams: Bingo

Candy Dreams: Bingo is een heel eenvoudige gokkast. Alles draait om de essentie van het spel, namelijk het vormen van lijnen met de nummers die getrokken worden. Als je wint ontvang je een mooie uitbetaling, net zoals in een traditioneel spelletje bingo.

Veelgestelde vragen

Wat is het RTP-percentage van Candy Dreams: Bingo?

Candy Dreams: Bingo heeft een RTP-percentage van 93,8%, wat vrij laag is.

Kan ik free spins winnen met Candy Dreams: Bingo?

Nee deze online slot biedt geen speciale bonusfuncties. Je kunt dus geen gratis spins winnen.

Kan ik Candy Dreams: Bingo op mijn telefoon spelen?

Ja, Candy Dreams: Bingo is aangepast zodat het ook perfect op mobiele toestellen kan gespeeld worden.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...