Fire Lightning

door BGAMING

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 97.61%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Fire Lightning:

9 plays

Gokkast beoordeling

Fire Lightning
RTP 97.61%
Volatiliteit HOOG

Fire Lightning

Bgaming heeft een videoslot uitgebracht, genaamd Fire Lightning dat geïnspireerd is op de oude Griekse mythologie.

Je speelt Fire Lightning vanaf €0,01 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €20,- per spin. Fire Lightning heeft een medium tot hoge variatie en een uitkeringspercentage van 97,61% wat flink hoog is voor een slotmachine als deze. Je kunt in Fire Lightning tot duizend keer je inzet winnen.

Fire Lightning speelregels

Je speelt Fire Lightning op een reels van vijf rollen met drie rijen en twintig variabele winlijnen. Een winnende combinatie maak je door minimaal drie gelijke symbolen, van links naar rechts op de rollen te bemachtigen.

Voordat je begint met spelen is het van belang dat je het spel instelt en de winlijnen naar wens inzet. Vervolgens kun je beginnen met het spelen van deze gokkast en je komt een aantal leuke features tegen.

Zo heeft Fire Lightning onder meer een wild symbool. Dit symbool helpt je winnende combinaties te maken doordat het alle andere symbolen kan vervangen, tevens levert dit symbool ook direct een geldprijs op. Ook vind je een scatter symbool in deze gokkast, met dit symbool kun je de gratis spins feature activeren.

Om de free spins te starten is het van belang dat je ten minste drie scatters weet te landen. Naast dat je nu de tien gratis spins ontvangt levert dit je ook direct een geldprijs op. Tevens is het ook mogelijk om de gratis spins ongelimiteerd te re-triggeren.

In zoals de meeste spellen van Bgaming kom je ook in Fire Lightning een Gamble feature tegen. Dit is een optionele feature waarin je de mogelijkheid je winsten te verdubbelen en zelfs te verviervoudigen. Je moet hiervoor simpelweg de juiste kaartsoort en kleur kaart raden. Maar let op, heb je het fout dan verlies je de gewonnen bedragen.

Fire Lightning thema en symbolen

Fire Lightning is geïnspireerd op de Griekse mythologie en zijn goden. Je komt in deze gokkast twaalf betalende symbolen tegen.

Ook het scatter symbool levert een geldprijs op en deze ligt tussen de twee en honderd keer de inzet.

De Griekse god van de oorlog is het hoogst uitbetalende symbool. De medium symbolen zijn de overige goden.

De Griekse zonnegod is het wild symbool en ook dit symbool lever tussen de twee en de honderd keer je inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Opvallend in Fire Lightning is het immens hoge uitkeringspercentage van over de 97%, dit komen we niet vaak tegen en is altijd positief wanneer een gokkast dit wél heeft. De Gamble Feature zorgt er daarnaast nog voor dat je gewonnen bedragen nog eens flink kunt verhogen, mits je hiervan gebruik wilt maken.

Fire Lightning heeft ook een auto-play functie. Deze functie laat het spel automatisch draaien. Wanneer je hier gebruik van wilt maken is het wel van belang dat je de functie eerst naar wens instelt.

Daarnaast is er ook een demo-versie te vinden van Fire Lightning. Hiermee krijg je de optie om het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met echt geld aarde slag gaat. Fire Lightning is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten en wordt ondersteund door iOS en Android.

Software ontwikkelaar Lightning Box heeft Spartan Fire ontwikkeld, een videoslot waarin de spartanen vechten om de vermenigvuldigers en gratis spins. Spartan Fire is een medium variatie gokkast dat een RTP heeft van 95,85%.

Je speelt Spartan Fire met een minimale inzet van €0,40 cent per draai en veertig winlijnen. Je kunt in deze slotmachine tot ruim zevenendertighonderd keer je inzet winnen. Probeer ook deze gokkast eens uit!

Een ander videoslot die we aan je willen voorstellen is Crown of Valor, ontwikkeld door Quickspin. Crown of Valor heeft een hoge variatie en een minimale inzet van €0,20 cent per draai.

Je speelt Crown of Valor met het cluster pay mechanisme. Dit houdt in dat je een winnende combinatie maakt wanneer je ten minste vijf gelijke symbolen in een cluster weet te verzamelen. Je kunt in Crown of Valor tot ruim vijftienduizend keer je inzet winnen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...