Book of Cats

door BGAMING

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 94%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Book of Cats:

72 plays

Gokkast beoordeling

Book of Cats
RTP 94%
Volatiliteit HOOG

Book of Cats

Book of Cats is een online videoslot ontwikkeld door Bgaming dat geïnspireerd is op de Book of Ra gokkasten van Novomatic.

Je speelt Book of Cats met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €25,- per draai. Book of Cats is een hoge variatie gokkast dat een uitkeringspercentage heeft van 94%. Je kunt in deze gokkast tot ruim honderdtachtigduizend euro winnen.

Book of Cats speelregels

Je speelt Book of Cats met tien winlijnen. Book of Cats heeft een bijzondere zesde reel waar het eigenlijk in deze gokkast allemaal om draait. Wanneer je een winnende combinatie weet te maken met het zelfde symbool dat op deze zesde reel staat, dan expandeert dit symbool. Dit geeft je dus de mogelijkheid om zes dezelfde symbolen te bemachtigen én flink te winnen.

Wanneer je drie scatter symbolen weet te bemachtigen dan activeer je de gratis spins feature. Het scatter symbool is het gouden boek en dit levert je tien gratis spins op. Je krijgt tevens ook de mogelijkheid om deze feature te kopen, dit doe je middels de Buy Bonus Feature. Dit kost je ruim negentig keer de inzet.

Je speelt de gratis spins feature met de zesde reel én het expanderende symbool, waardoor je in deze feature flinke bedragen kunt binnen slepen. Wanneer je Cleopatra als expanderend symbool hebt in deze free spins feature dan kun je tot wel vijfenzeventighonderd keer je inzet winnen.

Tijdens de free spins feature krijg je bovendien de optie om deze te re-triggeren. Hiervoor moet je dan wel weer drie scatters draaien. Je krijgt er dan weer tien gratis spins bij op.

Book of Cats thema en symbolen

Book of Cats is geïnspireerd op de enorm populaire en bekende slots van Novomatic en heeft een Egyptisch thema. Het spel is enorm kleurrijk en vol met gouden elementen.

Het bonussymbool en tevens het scatter symbool is het gouden boek. Daarnaast is het door de zesde reels mogelijk om zes gelijke symbolen te bemachtigen en dit levert tevens ook het meeste op.

Weet je zes keer de kat te draaien, dan levert dit je vijfentwintighonderd keer de inzet op. Cleopatra is in een combinatie van zes goed voor vijfenzeventighonderd keer je inzet. Toetanchamon en het Ankh-kruis zijn beide goed voor duizend keer je inzet. Deze symbolen betalen echter al uit vanaf twee gelijke symbolen.

Conclusie en vergelijkbare games

Book of Cats is een opvolger van de bekende en populaire spellen van Novomatic. Zijn dat jouw favoriete spellen? Dan is Book of Cats ook zeker eentje om eens in te gaan spelen.

Book of Cats is bovendien ook eerst gratis uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag hoeft te gaan. Je kunt deze gokkast spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten en het wordt ondersteund in zowel iOS als Android.

Ben je opzoek naar een compleet andere gokkast en wil je je eens laten verrassen? Neem dan eens een kijkje in Scruffy Duck, een videoslot ontwikkeld door NetEnt. Deze vrolijke en unieke gokkast speel je met vijfentwintig winlijnen en een minimale inzet van €0,25 cent per draai.

Je kunt in Scruffy Duck tot maximaal driehonderdduizend munten winnen. Daarnaast is deze gokkast beschikbaar op alle apparaten.

Red Tiger Gaming heeft Rocket Men op zijn naam staan, een bijzonder videoslot met een politiek tintje dat origineel en op een cartoon-achtige manier is neergezet.

Je speelt Rocket Men met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en je kunt tot duizend keer je inzet winnen. Rocket Men is een medium variatie gokkast dat een RTP heeft van 96,12%.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...