Deep Sea

door BGAMING

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 94%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Deep Sea:

12 plays

Gokkast beoordeling

Deep Sea
RTP 94%
Volatiliteit MED

Deep Sea

Deep Sea is een online videoslot ontwikkeld door Bgaming dat je meeneemt op avontuur in de diepe oceaan.

Je speelt Deep Sea met een minimale inzet van €1,50,- per draai en het heeft een maximale inzet van €15,- per draai. Deep Sea heeft een uitkeringspercentage van 94% en een medium variatie.

Deep Sea speelregels

Deep Sea speel je op vijf rollen met drie rijen en vijftien winlijnen. Je komt in Deep Sea ook een auto-play functie tegen. Hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel automatisch te laten draaien. Wanneer je gebruik wilt maken van deze functie is het van belang om deze wel eerst even naar wens in te stellen.

Wanneer je drie scatter symbolen weet te bemachtigen activeer je de gratis spins feature. Met drie scatters ontvang je tien gratis spins. Met vier van de scatter symbolen worden dit twaalf gratis spins en weet je er vijf te bemachtigen, dan levert dit je vijftien gratis spins op. Het is tevens ook mogelijk om de free spins feature te re-triggeren.

Ook worden er tijdens de gratis spins wild symbolen op de rollen geplaatst. De tien wilds worden willekeurig op de rollen geplaatst en dit kan ervoor zorgen dat je flinke uitbetalingen pakt. Lukt het je om in de laatste spin nog eens drie scatters te draaien, dan krijg je opnieuw tien gratis spins én tien wild symbolen.

Deep Sea thema en symbolen

Deep Sea heeft een onderwater thema dat zich afspeelt in de oceaan en al het leven dat hier te vinden is. De laag uitbetalende symbolen zijn de kleurrijke zee-dieren. Deze symbolen leveren tussen de twee en de vijftig keer je inzet op.

Het plankton en de witte kwallen zijn de medium symbolen en deze leveren je tussen de vijftig en tweehonderddertig keer de inzet op.

Het hoogst uitbetalende symbool van deze gokkast is het groene zee-anemoon, met dit symbool kun je tot maximaal driehonderd keer de inzet binnen halen.

Conclusie en vergelijkbare games

Het onderwater thema van Deep Sea is geen onbekend thema. Er zijn al vele spellen uitgebracht in een soort gelijke setting. Deep Sea is een medium variatie gokkast dat er netjes uitzien en waar je tevens ook lekker in kunt spelen en goede prijzen in kunt behalen.

Elke keer nadat je een winst hebt gemaakt, krijg je de optie om dit bedrag mee te nemen naar de Risk Game. In deze Risk Game krijg je de mogelijkheid het gewonnen bedrag te verdubbelen. Hiervoor moet je slechts de juiste kleur kaart kiezen.

Echter krijg je vervolgens ook nog de optie om het bedrag te verviervoudigen, dit doe je door de juiste kaartsoort te kiezen. De Risk Game is een optionele feature.

Ook is er een gratis versie te vinden van Deep Sea, hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Deep Sea is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten en wordt ondersteund door iOS en Android.

Een andere onderwater videoslot die we aan je willen voorstellen is er eentje van ontwikkelaar Play’n Go, genaamd Sea Hunter. Je speelt Sea Hunter op een reels van drie keer drie en met vijf winlijnen.

Je komt in Sea Hunter een hele hoop bijzondere dieren tegen die stuk voor stuk ook flinke bedragen kunnen opleveren. Je speelt deze gokkast vanaf €0,05 cent per draai.

Ben je opzoek naar een ietwat drogere omgeving? Neem dan eens een kijkje in Serengeti Gold, ontwikkeld door Just for the Win. De dieren die je in deze gokkast tegenkomt zijn onder meer leeuwen, olifanten en neushoorns.

Je speelt Serengeti Gold vanaf €0,25 cent en met vijfentwintig winlijnen. Dit is een medium variatie gokkast waarin je tot wel driehonderdduizend euro kunt winnen. Serengeti Gold is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...