Vikings

door NetEnt

Start het spel

RTP 96.05%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Vikings:

16 plays

Gokkast beoordeling

Vikings
RTP 96.05%
Volatiliteit HOOG

Vikings

Vikings werd in 2018 gelanceerd door NetEnt en is gebaseerd op de populaire tv-serie Vikings. De bekende gezichten Floki, Bjorn, Lagertha en Ragnar zie je ook terug in het spel. Vikings heeft vijf rollen en 243 winlijnen.

Het spel heeft geweldige graphics en is al te spelen voor slechts €0,20 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €100,- per draai. Het maximale wat je per draai kunt winnen is tienduizend keer jouw inzet, het maximale wat je kunt behalen in het basisspel is zeshonderdzeven keer jouw inzet.

In het spel draait het allemaal om de free spins en de extra’s. Door de juiste combinaties te maken en de bonussymbolen te vinden, kun je een lekker bedrag binnen halen!

Vikings speelregels

Vikings komt met maar liefst drie bonuseigenschappen. De eerste is de Hotspot. De Hotspot wordt geactiveerd wanneer een volledig gestapeld Viking-symbool (ofwel Floki, Bjorn, Lagertha of Ragnar) volledig in een Hotspot op rol 3 landt. Alle andere Viking-symbolen op de rollen veranderen in dat in dit symbool. Als Ragnar Lothbrok bijvoorbeeld in de Hotspot landt, zullen alle andere Vikingen (Floki, Bjorn en Lagertha) veranderen in Ragnar Lothbrok-symbolen.

Vikings heeft ook een zogenoemde Shield Wall eigenschap. De Shield Wall verschijnt als een cluster van symbolen in een willekeurig gebied op de rollen terecht komen. Deze veranderen vervolgens in het willekeurig gekozen symbool.

Als laatste biedt Vikings ook nog de Raid Spins. Deze wordt geactiveerd wanneer je drie Raid Spins symbolen op de rollen krijgt. Je speelt dan verder op zeven rollen, vijf rijen en je hebt 78.125 manieren om een ​​reelset te winnen. Je wordt beloond met zeven raid-spins met drie Hotspots op rollen drie, vier en vijf.

Vikings thema en symbolen

Vikings is geïnspireerd op de populaire serie Vikings. Het spel heeft dezelfde personages als de serie op de televisie ook heeft. Het spel is het officiële Vikings spel. Het spel speelt zich af in de avonduren in Noorwegen. De setting is donker en het achtergrondmuziek zorgt voor het juiste gevoel in het spel.

De symbolen in het spel zijn de favoriete acteurs uit de serie. Ook is er een ‘V’ symbool. Dit symbool is er één om in de gaten te houden, deze kan namelijk aardig wat opleveren.

Conclusie en vergelijkbare games

De makers van het spel hebben hun best gedaan om het zo goed mogelijk weer te geven en naar onze mening is dit ze ook goed gelukt. Het speldesign is tot in de puntjes verzorgt en ook de audio in het spel matcht perfect.

Het maximale wat je kunt winnen in het spel is maar liefst tienduizend keer de inzet. Wel heeft het een hitfrequentie van 18,05%, dus je moet wel een beetje voorzichtig zijn. De RTP van Vikings is erg gemiddeld met 96,05%. Het spel is al te spelen vanaf €0,20 cent, maar als je het liever eerst uitprobeert zonder daadwerkelijk geld in te leggen, dan is dit ook zeker mogelijk!

Ben je fan van games die geïnspireerd zijn op series? Misschien vind je Games Of Thrones dan ook wel leuk om eens te spelen. Dit spel is geïnspireerd op de gelijknamige televisie serie. De serie heeft verschillende prijzen gewonnen en is misschien wel één van de meest populaire tv series ooit!

Een andere game die geïnspireerd is op een bekende tv show is Narcos. Narcos gaat over  de meest machtige drugsbaronnen aller tijden, Pablo Escobar.

Het spel neemt je mee naar de onderwereld van Colombia in de jaren tachtig, waar Pablo Escobar één van de machtigste mannen van dat moment is. Je kunt Narcos al spelen vanaf €0,25 cent per draai en het heeft een maximum inzet van €100,- per draai.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...