Imperial Fruits 100 Lines

door Playson

Start het spel

RTP 96.42%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Imperial Fruits 100 Lines:

1 plays

Gokkast beoordeling

Imperial Fruits 100 Lines
RTP 96.42%
Volatiliteit MED

Imperial Fruits 100 Lines

Imperial Fruits 100 lines is in feite een uitbreiding van Imperial Fruits 5 lines en die met 40 lines. Graag stellen we je hier voor aan dit klassieke spel van Playson. Deze slot beschikt over de gebruikelijke fruitsymbolen. Wat deze slot onderscheidt, is dat deze over 100 winlijnen beschikt. Al met al kunnen we je op voorhand vertellen dat het hier om een eenvoudig spel gaat, dat niet over bijzondere extra features beschikt. Daarentegen is er wel een aantrekkelijk maximale winst van wel een half miljoen euro! Je wilt dus zeker een gokje wagen bij Imperial Fruits 100 lines.

Allereerst hebben we hier belangrijke feiten over dit spel op een rij gezet. Daarna vertellen we hoe het zit met het spelen van dit spel. Zo gaan we in op de waardes van de verschillende symbolen. Tenslotte vertellen we natuurlijk of we dit spel kunnen aanraden voor gokkers. Na het lezen van deze beoordeling ben jij klaar om die maximale winst bij Imperial Fruits 100 lines op te strijken.

Dit wil je in ieder geval weten over Imperial Fruits 100 lines

Ontwikkelaar:     Playson

Type:                     Video slot

Thema:                 Fruit

RTP:                      96.42%

Winlijnen:           100

Rollen:                 Gemiddeld

Min-max inzet:   0,20-100 euro

Bonussen & features:

Variantie:              Gemiddeld tot hoog

Maximale uitbetaling:  500.000

Lanceerdatum:

Zo speel je Imperial Fruits 100 lines

Er wordt bij dit spel uiteraard gebruik gemaakt van traditionele fruitsymbolen zoals druiven, kersen, watermeloenen en citroenen. Je zult er drie van moeten verzamelen. Daarnaast zijn er ook rode 7’s, waarvan je er maar 2 hoeft te verzamelen. De druiven en meloenen betalen relatief weinig uit, namelijk maximaal 10 keer jouw inzet. Nog minder is de winst bij kersen en pruimen en alle overige fruitsoorten, daar kun je hoogstens jouw inzet terugverwachten. Het spel is duidelijk en overzichtelijk ingericht. Er is hier gegaan voor een traditionele indeling.

Er is bij Imperial Fruits 100 lines ook een Wild beschikbaar. Deze komt beschikbaar op de middelste drie reels. Deze kunnen zich uitbreiden, maar leveren helaas geen respins op. Er is een speciale diamond scatter. Deze kan jou wel 20 keer jouw inzet opleveren, al moet je er dan wel drie verzamelen. Er zijn ook gold scatters die wel 100 keer jouw inzet opleveren. Daarmee ga je dus voor de echte prijzen!

De extra features van Imperial Fruits 100 lines

Helaas zijn er weinig extra features beschikbaar bij dit spel. Zo zul je het hier moeten doen zonder gamble feature of gratis spins. Dit vinden wij toch wel een tegenvaller, maar het past bij het klassieke karakter van het spel.

Dit vinden wij van Imperial Fruits 100 lines

Al met al zien wij geen enkele reden om deze software van Playson niet van harte aan te raden. Het gaat hier om een eenvoudig spel. Ondanks deze eenvoud, is het altijd aan te bevelen om een spel eerst gratis uit te proberen. Zo kun je het volledig leren kennen, zonder dat je echte euro’s verliest. Als je op zoek bent naar een spel met vele extra’s dan is dit misschien niet de beste keuze voor jou. Voor alle andere is dit een prima en betrouwbaar spel.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...