Fruits and Jokers: 100 lines

door Playson

Door op play te drukken bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent.

Start het spel

RTP 96.46%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Fruits and Jokers: 100 lines:

38 plays

Gokkast beoordeling

Fruits and Jokers: 100 lines
RTP 96.46%
Volatiliteit MED

Fruits and Jokers: 100 lines

Zoals de naam van de slot al doet vermoeden profiteer je hier van wel 100 winlijnen. Zo kun je bij Fruits and Jokers 100 lines van alle kanten winst maken. We moeten je op voorhand helaas wel vertellen dat er eigenlijk geen extra features zijn. Hoe dan ook, blijft dit een aantrekkelijk spel voor de liefhebber. Playson is een betrouwbare producent. Het levert spellen over de hele wereld en geeft duidelijk veel aandacht aan het ontwerp van ieder nieuw spel. Dit assortiment wordt nog doorlopend uitgebreid

Wij vertellen je hier graag alles dat je moeten weten over Fruits and Jokers: 100 lines. Allereerst hebben we een aantal kernzaken op een rij gezet. Vervolgens bespreken we hoe je dit spel speelt en wat je daarbij allemaal tegen kunt komen. Na het lezen van deze beoordeling ben jij klaar om te gaan spelen en kun je het spel zelf gratis testen.

Dit is belangrijke informatie die je in ieder geval op een rij wilt hebben:

Ontwikkelaar:     Playson

Type:                     Video slot

Thema:                 Fruit

RTP:                      Onbekend

Winlijnen:           100

Rollen:                 5×4

Min-max inzet:   0.2-100

Bonussen & features:

Variantie:              Gemiddeld

Maximale uitbetaling: 242.500 munten

Lanceerdatum:    2019

Zo profiteer je optimaal van deze slot

Er wordt hier gebruik gemaakt van alle bekende fruitsymbolen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan sinaasappels, kersen en citroenen. Die symbolen leveren de laagste geldbedragen op. Hogere bedragen ontvang je met druiven en meloenen. Dit staat ook duidelijk vermeld in de uitbetalingstabel die bij elk spel beschikbaar is. Daarnaast zijn er een rode 7 en een ster aanwezig, die de hoogste prijzen opleveren.

Verder is er een Wild beschikbaar. Deze komt in de vorm van een lachende Joker. Deze kan elk ander symbool vervangen en zo misschien een mooie winlijn creëren. Je kunt tot wel 15 keer jouw inzet ontvangen door deze zo goed mogelijk in te zetten.

Dit vinden wij van deze software

Fruits and Jokers 100 lines is een eenvoudig spel zonder extra’s. Je vindt hier leuke winkansen en het spel biedt wat het belooft. Playson is een betrouwbare aanbieder en wij zien geen enkele reden om spellen van hun af te raden. Wel adviseren we je om ook dit spel eerst gratis uit te proberen. Zo kun je alvast de exacte regels leren kennen, voordat je zelf een euro in het spel steekt. Verder is het tenslotte vaak mogelijk om een spel in de demonstratiemodus te bekijken.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...