Snakes & Ladders - Snake Eyes

door Reel Kingdom

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.08%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Snakes & Ladders - Snake Eyes:

61 plays

Gokkast beoordeling

Snakes & Ladders - Snake Eyes
RTP 96.08%
Volatiliteit HOOG

Snakes & Ladders – Snake Eyes

Snakes & Ladders Snake Eyes is de tweede gokkast in de serie van Reel Kingdom. In deze slot worden ladders tegen de rollen gestut en zie je een kleurrijke, lachende slang tussen de symbolen glippen. Gooi met de dobbelstenen voor extra prijzen.

Hoe werkt Snakes & Ladders Snake Eyes?

Snakes & Ladders Snake Eyes heeft vijf rollen en 10 winlijnen. Het spel is geïnspireerd door het bordspel Snakes and Ladders. Deze gokkast speel je met een bonusspel waarbij je dobbelstenen gooit om multipliers en geld te winnen. Om te winnen moet je drie tot vijf identieke symbolen laten vallen in een enkele draai.

Deze gokkast biedt reguliere kaartsymbolen van 10 tot A. Andere symbolen zijn de gorilla met een kroon, de mand, de slang en de banaan. De wilde dobbelstenen kunnen een vermenigvuldiger van 1x, 2x of 3x toevoegen aan je winsten.

Snakes & Ladders Snake Eyes bonusfuncties

Het vinden van drie bonussymbolen levert geen gratis spins op zoals bij een traditionele online gokkast. In plaats daarvan activeer je de dobbelstenen. Je kunt ook twee extra rollen winnen met een bonussymbool. Je gooit met de dobbelstenen op een bord van 12×12 met 144 vakjes. Sommige vierkanten bevatten speciale functies.

Je kunt onder meer vermenigvuldigers winnen of een ladder waarmee je een kortere weg naar een hoger veld neemt. Een andere bonusfunctie is de banaan. Aan bananensymbolen worden wille keurige geldwaarden toegevoegd.

Aan het einde van het bord, ontvang je 1.000x je inzet. Je kunt minstens 20x je inzet winnen. Als dit niet lukt, ga je naar de rage-modus waar je alle andere vierkanten kunt overslaan om vermenigvuldigers te verzamelen.

Conclusie Snakes & Ladders Snake Eyes

Snakes & Ladders komt oorspronkelijk uit India. Dit zie je meteen aan de bergen, bomen en rotsen op de achtergrond van het spel. De slang in de mand past bij het traditionele idee van de slangenbezweerder. Je speelt bijna twee spellen in één met deze slot. Je gaat op avontuur door de natuur van India en tegelijkertijd maak je een slangen- en ladderreis waarbij je dobbelstenen gebruikt om over het bord te reizen.

Veel voorkomende vragen

Is het mogelijk om Snakes & Ladders Snake Eyes op mijn smartphone te spelen?

Ja, je kunt dit gokspel eenvoudig openen via de mobiele browser van je smartphone of tablet.

Hoeveel kun je maximaal winnen met Snakes & Ladders Snake Eyes?

Met Snakes & Ladders Snake Eyes kun je maximaal 5.000x je inzet winnen. Dit kan met behulp van de bonusfuncties.

Wat is het RTP-percentage van Snakes & Ladders Snake Eyes?

Deze online slot heeft een RTP-percentage van 96,08%. Dit ligt net iets boven het gemiddelde van 96%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...