Dragon Hot Hold and Spin

door Reel Kingdom

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.7%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Dragon Hot Hold and Spin:

67 plays

Gokkast beoordeling

Dragon Hot Hold and Spin
RTP 96.7%
Volatiliteit HOOG

Dragon Hot Hold and Spin

Dragon Hot Hold and Spin is een vlammende slot van Pragmatic Play. Hij maakt onderdeel uit van de Reel Kingdom reeks. Je kunt hiermee een gigantisch hoge winst behalen en dat is ook waar deze spellen om bekend staan. Wij vertellen je hier graag alles dat je moet weten, zodat je zelf kunt beslissen of je hier een gokje wilt wagen.

Dit wil je weten over Dragon Hot Hold and Spin

Ontwikkelaar:      Pragmatic Play

Type:                     Video slot

Thema:                 het Verre Oosten

RTP:                      96.70%

Winlijnen:           5

Rollen:                 5×3

Min-max inzet:   0,05-250,00

Bonussen & features:  Hold and Spin bonus en mystery wilds

Variantie:            Hoog

Maximale uitbetaling:  20.000 keer jouw inzet

Lanceerdatum:    2021

Dit kun je van Dragon Hot Hold and Spin verwachten

Als je bij dit spel vijf premium symbolen verzamelt kun je uitbetalingen verwachten van 40 tot 1000 keer jouw totale inzet. Die symbolen zijn een goudklomp, een kikker met gouden munten, een lotusbloem, de lampion en een aas. De lagere symbolen zijn de kaartsymbolen en die betalen maximaal tien keer jouw inzet uit. Er is ook een scatter symbool aanwezig in de vorm van een draak. Die scatter heeft uitsluitend als functie dat je tot 100 keer je inzet ontvangt bij vijf scatters.

De Hold and Spin bonus van deze slot

Deze bonusfunctie wordt geactiveerd als je vijf of meer munten weet te draaien. Je moet dan een vol scherm met munten proberen te verzamelen. Lukt dit, dan ontvang je vier gratis respins. Bij elke munt die je opnieuw draait, wordt dit gereset. Als je wint, dan ontvang je een Big Money Wheel Bonus waarbij je aan een soort Rad van Fortuin draait. Deze laat je prijzen winnen van tussen de 10 en de 5000 keer jouw inzet. Ontvang je op dit rad een geldprijs, dan mag je ook nog een keer draaien. Zo kun je dus blijven spelen!

Onze mening over Dragon Hot Hold and Spin

Dragon Hot Hold and Spin is een slot waar je een aantrekkelijke winst mee kunt behalen. Daarentegen is het niet bepaald een originele slot, met een thema, het Verre Oosten, dat we wel vaker terug zien. De geluiden en graphics zijn vooral vervelend. Het is al met al een slot die jou persoonlijk moet bevallen, maar die wij zelf van matige kwaliteit vinden. Je wilt deze slot eerste kosteloos uit proberen en zo bepalen of het, het spel voor jou is en wat je er mee kunt. Er is doorgaans ook de mogelijkheid om deze in demonstratiemodus te bekijken.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...