Lucky Bells

door Amatic Industries

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Lucky Bells:

50 plays

Gokkast beoordeling

Lucky Bells
RTP 96%
Volatiliteit MED

Lucky Bells

Lucky Bells is een online gokkast van Amatic. Het heeft een redelijk standaard set up met een vijf keer drie reels en twintig winlijnen. Je kunt Lucky Bells spelen vanaf €0,20 cent per draai het deze gokkast heeft een maximale inzet van €10,- per draai.

Het leuke aan Lucky Bells is dat er lekkere bedragen te winnen zijn. Probeer deze video slot van Amatic gauw uit!

Lucky Bells speelregels

Lucky Bells is een gokkast die het typische fruitmachine design heeft. De opzet heeft vijf rollen en drie rijen met twintig vaste winlijnen. De variatie in dit spel ligt op medium en de RTP ligt op een gemiddeld 96%.

Je kunt prijzen winnen via alle fruitsymbolen. Tevens zijn er ook scattersymbolen te vinden en een Wild symbool.

De laagst uitbetalende symbolen in Lucky Bells zijn de kersen, pruimen, sinaasappels en citroenen. Deze hebben een waarde van vijfduizend munten. De appels zijn al een stuk meer waard, namelijk tienduizend munten. Maar de hoogst uitbetalende symbolen in deze gokkast zijn de meloenen. Als je zeven meloenen weet te bemachtigen dan kan je tot wel honderdvijftig duizend munten winnen.

Het lieveheersbeestje en de ster zijn de scatter symbolen in Lucky Bells. Zorg ervoor dat je deze ergens op de rollen krijgt en je hebt al prijs. Heb je drie stersymbolen, dan win je tienduizend munten en met vijf lieveheersbeestjes win je vijftigduizend munten!

Wanneer je een lekker bedrag gewonnen hebt kun je dit bedrag meenemen naar de zogenoemde Gamble Feature. Alle Amatic games bieden deze optie, dus ook Lucky Bells!

Kies de juiste kleur, rood of zwart, dan vermenigvuldig je jouw inzet. Maar, weet je de juiste kaartsoort te raden dan verviervoudig je jouw winst!

Lucky Bells thema en symbolen

Lucky Bells heeft een redelijk klassiek design waar je alle fruitsymbolen die je wellicht wel kent uit andere gokkasten, in tegen komt. De symbolen zijn: meloenen, druiven, sinaasappels, pruimen, appels, kersen en citroenen. Ze betalen allemaal tussen de vijf en vijfentwintig keer jouw inzet uit.

Naast de standaard fruitsymbolen, zijn er ook twee andere symbolen te vinden, namelijk het lieveheersbeestje en de sterren. Dit zijn twee symbolen om goed in de gaten te houden!

Conclusie en vergelijkbare game

De opzet van Lucky Bells is redelijk simpel, maar de leuke winkansen in deze slot machine zijn flink. Al met al vinden wij het een enorm leuke gokkast die het zeker waard is om eens een draai te geven.

Een andere gokkast waar we je mee willen laten kennismaken is de Multi Fruits Quattro. Je kunt op deze gokkast op vier kasten tegelijk spelen. Deze werken dus onafhankelijk van elkaar. Voordat je begint met draaien kies je met hoeveel kasten je wilt spelen. Je hebt de keuze om te spelen met één, twee, drie of vier kasten. Deze gokkast is een klassieke fruitkast en heeft een minimale inzet van €0,10 cent per draai! De maximale winst in deze gokkast is flink en ligt op € 121.500,00!

Een andere fruitmachine die je echt eens uitgeprobeerd moet hebben is Fruit Warp. Fruit Warm is ontwikkeld door Thunderkick gaming en een compleet andere video slot dan je gewend bent én immens populair. Fruit Warp heeft geen klassieke winlijnen of rollen. De symbolen zweven over je scherm heen! Probeer Fruit Warp uit voor slechts €0,10 cent per draai en win leuke prijzen!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...