Allways Fruits

door Amatic Industries

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Allways Fruits:

283 plays

Gokkast beoordeling

Allways Fruits
RTP 96%
Volatiliteit MED

Allways Fruits

Allways Fruits is een kleurrijk en vrolijk opgezet video slot, gemaakt door Amatic. Naast de klassieke fruitsymbolen en goede prijzen, is het ook gewoon weg een leuk slot om eens te spelen.

Naast dat je Allways Fruits op je desktop kunt spelen, is het ook mogelijk om dit op je mobiele telefoon of tablet te doen. Dit video slot is geschikt voor iedereen, dus ook als je nog niet zo veel ervaring hebt.

Allways Fruits speelregels

Allways Fruits is een geweldige online video slot waar je heerlijke prijzen in kunt winnen. De gokkast is opgezet in een vijf keer drie reels en bevat verschillende extra’s.

Allways Fruits heeft tevens ook een leuke bonusfunctie, waar je goede bedragen kunt winnen. Maar om deze bonusfunctie te activeren is het van belang om ten minste drie gelijke symbolen op de rollen te hebben.

Afhankelijk van de hoeveelheid van de hoeveelheid scatters die je bemachtigd hebt, zal je een aantal gratis spins ontvangen. Zo krijg je bijvoorbeeld met vier scatters al tien gratis spins!

In de gratis spins krijg je tevens oo de mogelijkheid om te verdubbelen, dit doe je met het gelijknamige symbool. Maar tijdens deze functie is het ook mogelijk om nog meer extra gratis spins te krijgen.

Door deze functies is het makkelijk om gauw winsten te boeken. Je kunt Allways Fruits spelen vanaf €0,10 cent per draai. Het maximale wat je kunt winnen in deze gokkast is honderdduizend munten.

Allways Fruits thema en symbolen

Allways Fruits is vrolijk en kleurrijk opgezet. De felle kleuren en retro symbolen maken het spel in onze ogen een absolute topper.

De symbolen in Allways Fruits zijn, zoals de naam al doet vermoeden, de klassieke fruitsymbolen. Zo kom je onder meer een meloen, citroen en sinaasappels tegen.

De laagst uitbetalende symbool in deze gokkast zijn de kersen, maar deze zijn alsnog duizend munten waard! De citroenen, pruimen en sinaasappels zijn zestienhonderd munten waard en de appels gaan omhoog tot tweeduizend munten.

De meloenen zijn in deze gokkast het meeste waard, houd deze dus goed in de gaten! Deze zijn namelijk twintigduizend munten waard en hiermee maak je bovendien kans op de jackpot.

Conclusie en vergelijkbare games

Al met al vinden wij Allways Fruits een geweldig spel wat zeker de moeite waard is om een gokje in te wagen. Het kleurrijke design en de retro vide die deze gokkast geeft is ronduit plezierig en de prijzen zijn extreem hoog!

Als je Allways Fruits wilt uitproberen zonder gelijk geld in te zetten, dan is dat ook zeker mogelijk! Geef Allways Fruits eens een kans!

Een andere leuke gokkast om in te spelen is Sweet Bonanza slot. Deze gokkast is opgezet in zes rijen en je kunt winnen op alle mogelijke manieren. In Sweet Bonanza kom je allerlei verschillende overheerlijke vruchten tegen en ook zit het vol met leuke extra’s.

Je kunt Sweet Bonanza al spelen met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en de RTP van deze gokkast ligt met 96,51% net iets hoger dan het gemiddelde.

Zijn de fruitautomaten helemaal jouw ding? Neem dan ook eens een kijkje in Cherry Bombs. Cherry Bombs heeft vijf rollen, drie rijen en vijfentwintig winlijnen. Cherry Bombs bevat spannende levels die het spel net een beetje dat extra’s geeft.

Je kunt Cherry Bombs spelen voor €0,25 cent en de jackpot bedraagt tot wel vijfentwintig honderd keer jouw inzet! Probeer Cherry Bombs ook eens uit!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...