Fantastico 7

door Amatic Industries

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Fantastico 7:

50 plays

Gokkast beoordeling

Fantastico 7
RTP 96%
Volatiliteit MED

Fantastico 7

Een klassiek, bijna vintage slot machine, zo zouden wij Fantastico 7 omschrijven. Deze gokkast is ontworpen door Amatic en enorm populair onder vele gamers.

Fantastico 7 heeft een retro vibe met enorme winkansen. Geef dit slotmachine eens een kans en win leuke bedragen. Deze gokkast heeft vijf rollen en tien winlijnen.

Fantastico 7 speelregels

Fantastico 7 heeft vijf rollen met tien winlijnen. De prijzen die je wint in de manual mode kun je vervolgens meenemen naar de extra ‘risk’ game. In deze feature krijg je de mogelijkheid om het gewonnen bedrag te verdubbelen.

Fantastico 7 heeft ook een auto-play modus. Hiermee kun je de gokkast automatisch laten rollen. Elke keer dat je een bedrag wint in de manual mode, kun je gelijk je kansen wagen in de ‘Risk’ game. In de ‘Risk’ game is het de bedoeling dat je de juiste kleur kaart kiest om het bedrag te vermenigvuldigen. Wanneer je ook de juiste soort kaart kiest verviervoudigt dit bedrag.

Fantastico 7 thema en symbolen

Zoals we al aangaven is dit spel een klassiek fruitmachine slot. De symbolen zijn dan ook de bekende fruitsymbolen zoals druiven, watermeloen, sinaasappel, citroen en kersen.

Wanneer je drie gelijke symbolen op de rollen weet te bemachtigen heb je al winst. Dit loopt alleen maar verder op met vier en vijf gelijke symbolen.

Maar het symbool om vooral in de gaten te houden is geluksgetal zeven. Dit symbool is het hoogst uitbetalende symbool van deze video slot. Wanneer je op alle rollen dit symbool weet te krijgen, win je de jackpot!

De audio in Fantastico 7 is redelijk simpel en het bevat enkel wat rinkels en bellen zoals een retro gokkast ook zou doen.

Conclusie en vergelijkbare games

Fantastico 7 is een klassieke gokkast die visueel gezien weinig extra’s heeft, maar waarin leuke prijzen te winnen zijn. Zeker in de extra ‘Risk’ game krijg je de mogelijkheid om het bedrag nog extra te verdubbelen. Wanneer je van de retro fruitmachines houdt, is deze gokkast zeker de moeite waard om eens een gokje in te wagen.

Ben je opzoek naar een ander soort gokkast? Neem eens een kijkje in Wildchemy. Deze video slot is opgezet in een vijf keer vijf grid en is ontworpen door Relax Gaming. De naam zegt het al, chemy- staat voor alchemy. Het spel neemt je mee naar een laboratorium waar het jouw doel is om zoveel mogelijk Wilds te verzamelen.

Speel deze gokkast voor slechts €0,10 cent per draai en ontdek de prijzen die je kunt winnen!

Een andere gokkast die we aan je willen voorstellen is Space Gem van Wazdan. Deze gokkast heeft zes rollen en drie rijen en tien winlijnen. Je kunt het spel spelen vanaf €0,10 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €10,-.

De symbolen in Space Gem zijn, zoals je wellicht verwacht, geïnspireerd op de ruimte. Het spel heeft een futuristische thema en de maximale winst die je kunt halen in dit spel is vijfduizend munten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...