Four the Win Wild

door Swintt

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 92%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Four the Win Wild:

89 plays

Gokkast beoordeling

Four the Win Wild
RTP 92%
Volatiliteit LAAG

Four the Win Wild

De perfecte klassieker wacht op je met Four the Win Wild, een geweldige online gokkast van Swinnt. Dit is een eenvoudig spel zonder bonusrondes of gratis spins. Het enige element van Four the Win Wild is het wild symbool. Houd je van een simpele gameplay zodat je je ten volle kunt focussen op de essentie? Dan is Four the Win Wild een geweldige keuze.

Hoe speel je Four the Win Wild?

Four the Win Wild heeft een relatief eenvoudige gameplay en interface. Via het spelmenu kun je de instellingen wijzigen, de uitbetalingstabel raadplegen en de regels nalezen. De minimale inzet is € 0,05 per draai en de maximale inzet is € 100. Je kunt handmatig op de spins-knop klikken of de autoplay-functie selecteren.

Four the Win Wild is een klassieke online slot met een raster van 4×3 en 81 manieren om te winnen. Je kunt winnende combinaties maken door drie overeenkomende symbolen op drie opeenvolgende rollen te laten landen. Dit doe je vanaf de meest linkse kant.

Four the Win Wild symbolen en functies

De meeste symbolen van Four the Win Wild bestaan uit verschillende soorten fruit, zoals kersen, pruimen, sinaasappels, druiven en citroenen. De eenvoudige geluiden passen perfect bij het spel.

Naast de reguliere fruit symbolen heb je het wild symbool dat eruit ziet als ‘77’. Dit symbool vervangt de andere symbolen op de lijnen en geeft een extra vermenigvuldiger. Een lijn van vier wilds levert een multiplier van 2.000x op.

Four te Win Wild biedt geen speciale bonusspellen of gratis spins. Er zijn slechts twee unieke functies: de wilds vermenigvuldiger en de Gamble-functie.

Als je 1, 2 of 3 wild symbolen op aangrenzende rollen laat verschijnen ontvang je een extra multiplier van 2x, 4x, of 8x je inzet. Behaal je de lijn van vier wilds, dan levert dit 2.000x winst op.

Na elke overwinning in het basisspel heb je de kans om je winst met 2x of 4x te vermenigvuldigen door de kleur of een reeks van de kaart te raden. Dit kun je doen met behulp van de Gamble-functie.

Conclusie Four the Win Wild

Four the Win Wild is een eenvoudige retro slot met fruitthema zonder tal van bonussen of gratis spins. Voor sommige spelers biedt dit spel niet genoeg actie, maar anderen houden er dan weer van omwille van de eenvoud. Four the Win Wild is een uitstekende slot in zijn klasse.

Veelgestelde vragen

Heeft Four the Win Wild een jackpot?

Nee, je kunt geen speciale jackpot winnen met deze slot. Als je identieke symbolen laat landen kun je dankzij de multipliers je winsten verhogen.

Welk symbool betaalt het meest uit?

Het meest waardevolle symbool van Four the Win Wild is de wild. Dit symbool kan namelijk een vermenigvuldiger genereren van 2.000x je inzet voor een four of a kind-lijn.

Is het mogelijk om Four the Win Wild gratis te spelen?

Je kunt de gratis speelversie van Four the Win Wild spelen. Al je winsten zijn dan virtueel.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...