Big Max 77

door Swintt

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 97%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Big Max 77:

22 plays

Gokkast beoordeling

Big Max 77
RTP 97%
Volatiliteit MED

Big Max 77

Hou je van klassieke gokkasten met fruitthema? Dan zal Big Max 77 je zeker kunnen bekoren. Deze gokkast met traditionele fruitsymbolen en een eenvoudige gameplay kan tot 5.000x je inzet uitbetalen.

Hoe speel je Big Max 77?

Big Max 77 is een online slot met vijf rollen, drie rijen en 10 winlijnen. De minimale inzet die je kunt plaatsen op deze gokkast is € 0,10 per draai. De maximale inzet per spin is € 100. Om te winnen moet je proberen om drie of meer identieke symbolen te matchen op een actieve winlijn. Dit kan van links naar rechts, van rechts naar links of in het midden van een actieve lijn.

Nadat je je weddenschappen hebt afgesloten, kun je simpelweg op de SPIN-knop klikken om de rollen te laten draaien.

Op de rollen van Big Max 77 zie je vooral traditionele fruitsymbolen verschijnen. De zeven kan tot 500x je inzet opleveren. De vuurbal fungeert als scatter. Andere symbolen zijn onder meer pruimen, druiven, citroenen, sinaasappels, kersen en watermeloen.

Big Max 77 speciale functies

Wat betreft de functies, is Big Max 77 echt een klassieke gokkast. Je zult dus niet overspoeld worden met flitsende bonusfuncties en andere toeters en bellen. Het enige speciale symbool in deze slot is de scatter. Scatterwinsten in Big Max 77 zijn onafhankelijk van de vaste winlijnen.

Een extra functie in het spel is de Gamble-functie. Nadat je gewonnen hebt kun je optioneel gebruik maken van deze feature. Druk op de Gamble-knop om het spelletje te spelen. Je moet raden welke kaart getoond wordt en als je het juist hebt, kun je je winsten verdubbelen.

Conclusie Big Max 77

Big Max 77 is een klassieke fruitautomaat van Swintt met eenvoudige graphics. Dit spel neemt je terug naar de goede oude tijd toen de meeste gokkasten fruit als symbolen hadden. Verder zijn er niet zoveel speciale functies in het spel. De gameplay blijft dus heel eenvoudig. Het kan echter nog steeds goed uitbetalen dankzij de hoge RTP. Big Max 77 is een zeer geschikte gokkast voor beginners en spelers die van een eenvoudige retrostijl houden.

Veel voorkomende vragen

Kan ik Big Max 77 gratis spelen?

Ja, Big Max 77 is ook beschikbaar in een gratis speelversie. Dit betekent dat je altijd de optie hebt om het spel gratis uit te proberen.

Wat is het meest waardevolle symbool in Big Max 77?

Het meest waardevolle symbool is het scatter symbool, dat onafhankelijk uitbetaalt van de winlijnen.

Wat is het RTP-percentage van Big Max 77?

Het RTP-percentage van deze gokkast bedraagt 97,01%, wat vrij hoog is. Dit biedt veel kansen op succesvolle weddenschappen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...