Bloxx Arctic

door Swintt

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 92.04%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Bloxx Arctic:

9 plays

Gokkast beoordeling

Bloxx Arctic
RTP 92.04%
Volatiliteit MED

Bloxx Arctic

Bloxx Arctic is een online gokkast die ontwikkeld werd door Swintt. Het verhaal speelt zich af in het Noordpoolgebied dat bedekt is met ijs en sneeuw. De gameplay is heel dynamisch en zit boordevol bonussen en gratis spins. Het is jouw missie om naar het poolgebied te trekken om prijzen tot 3.500x je inzet op te graven.

Hoe speel je Bloxx Arctic?

Bloxx Arctic heeft een speelveld met vijf rijen en drie rollen en 30 vaste winlijnen. Je kunt winnende combinaties vormen door identieke symbolen op aangrenzende rollen te laten landen, van links naar rechts. De minimale inzet is € 0,10 per spin en je kunt maximaal € 50 per draai inzetten.

Op de rollen zie je onder meer ijsberen, pinguïns, wolven, sneeuwvlokken, walrussen en iglo’s. Deze gokkast heeft ook een wild symbool in de vorm van een vrouwelijke ontdekkingsreiziger. Dit symbool vervangt de reguliere symbolen in het spel zodat je sneller symbolen kunt matchen. Op de rollen zie je ook de klassieke speelkaartwaarden van A tot 10.

Bonusfuncties van Bloxx Arctic

Bloxx Arctic biedt een aantal opwindende bonusfuncties die je helpen om hogere bedragen te winnen. Een van de belangrijkste bonusfuncties van Bloxx Arctic is de cascading reels-functie. Dit houdt in dat als je een winnende match hebt gemaakt, de symbolen die deel uitmaken van de winst zullen verdwijnen en nieuwe symbolen op hun plaats vallen. Hierdoor krijg je de kans om meerdere keren te winnen in een enkele draai.

Bloxx Arctic heeft ook een bonusronde met gratis spins. Deze bonusronde kun je activeren door drie of meer scatter symbolen op de rollen te laten vallen. Vervolgens krijg je 10 gratis spins. Tijdens de gratis spins-ronde is ook de cascading reels-functie actief.

Conclusie Bloxx Arctic

Bloxx Arctic is een leuke en boeiende online gokkast met een uniek thema en spannende bonusfuncties. Als je houdt van spellen met een hoog energieniveau en geweldige graphics, moet je Bloxx Arctic zeker eens proberen. In de gratis spins-functie en met behulp van de andere bonusrondes kun je mooie geldprijzen winnen. Durf jij het ijzige winterweer te trosteren?

Veel voorkomende vragen

Wat is het RTP-percentage van Bloxx Arctic?

Bloxx Arctic heeft een gemiddelde variantie en een RTP-percentage van 95,47%. Dit ligt net iets onder het gemiddelde van 96%.

Wat moet ik doen om gratis spins te verkrijgen?

Je kunt gratis spins winnen met Bloxx Arctic door minstens drie scatter symbolen te laten landen in een enkele draai. Je ontvangt dan 10 gratis spins.

Kan ik Bloxx Arctic gratis spelen?

Swintt, de maker van deze online gokkast, heeft gezorgd voor een gratis demoversie. Dit betekent dat je Bloxx Arctic ook gratis kunt spelen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...