Crazy Colt

door JVL

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 94.04%

Volatiliteit MED

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Crazy Colt:

38 plays

Gokkast beoordeling

Crazy Colt
RTP 94.04%
Volatiliteit MED

Crazy Colt

In Crazy Colt vliegen de adelaars je rond de oren. Het verhaal van deze gokkast speelt zich af in het midden van de woestijn. Het wilde westen thema komt duidelijk tot uiting in de symbolen en de soundtrack van het spel. Crazy Colt is heel eenvoudig om te spelen omdat het niet veel bonusfuncties heeft. Toch kun je er tot 2.000x je inzet mee winnen.

Hoe speel je Crazy Colt?

Crazy Colt is een eenvoudig spel om te spelen. Het heeft vijf rollen, vier rijen en 50 vaste winlijnen. Het inzetbereik van deze slot varieert van € 0,50 tot € 100 per spin. Plaats je inzetten en draai vervolgens aan de SPIN-knop. De bedoeling is dat je identieke symbolen gaat matchen op een winlijn. In ruil hiervoor ontvang je een uitbetaling.

Crazy Colt heeft veel symbolen waaronder diamanten, de speelkaartsymbolen en rode zevens. Er zijn ook speciale symbolen zoals het paard en de logo-symbolen. Het paard fungeert als wild symbool en vervangt de reguliere symbolen in het spel. Crazy Colt heeft een RTP van 96,01%, wat een goed gemiddelde is.

Bonusfuncties van Crazy Colt

De bonusfuncties van Crazy Colt zijn vrij beperkt. De gratis spins-functie is de belangrijkste functie van het spel. Als je drie scatters laat landen, win je 4x je inzet en 10 gratis spins. De scatters worden weergegeven als het logo van het spel. Wanneer je gratis spins activeert, word je naar een speciaal scherm gestuurd met een andere set rollen. Aan het begin van de gratis spins-ronde bevatten de tweede, derde en vijfde rol een extra paard bij elke draai.

Verder zijn er niet veel andere bonusfuncties. Met Crazy Colt kun je maximaal 2.000x je inzet winnen. Dit is mogelijk in de gratis spins-ronde.

Conclusie Crazy Colt

Crazy Colt van JVL is een standaard online gokkast met enkele coole extra’s. Dit spel is compatibel met alle toestellen. Voordat je het met echt geld gaat spelen, kun je het gratis uitproberen in de gratis speelversie. Als je van een woestijnthema houdt en niet wilt gebombardeerd worden met tal van bonusfuncties, is Crazy Colt een uitstekende keuze.

Veel voorkomende vragen

Hoe kan ik winnen met Crazy Colt?

Je kunt winnen door identieke symbolen te machten op een winlijn. Je kunt je winsten verhogen door de gratis spins-functie te activeren.

Heeft Crazy Colt een jackpot?

Nee Crazy Colt heeft geen jackpot. De enige bonusfunctie in het spel is de gratis spins-functie.

Kan ik Crazy Colt mobiel spelen?

JVL, de ontwikkelaar van Crazy Colt, heeft dit spel ontwikkeld met behulp van HTML5-technologie. Dit betekent dat je het kunt spelen op eender welk toestel, ook op smartphones en tablets.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...