3 Stars

door JVL

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met 3 Stars:

24 plays

Gokkast beoordeling

3 Stars
RTP 96%
Volatiliteit MED

3 Stars

3 Stars is een online gokkast van JVL met een Aziatisch thema en verschillende bonusfuncties. Denk hierbij aan gratis spins, bonussen en inzetvermenigvuldigers. JVL heeft veel aandacht besteed aan het ontwerp van deze slot. Je wordt helemaal meegezogen in de Chinese astrologie. Wil je graag meer weten over 3 Stars? Lees dan hieronder verder.

Hoe speel je 3 Stars?

3 Stars is een online slot met vijf rollen, drie rijen en 50 winlijnen. Inzetten kan tussen € 0,50 en € 100 per spin.

3 Stars heeft drie unieke symbolen en negen standaard symbolen. De speelkaartsymbolen hebben de laagste waarde. De uien en de schaal met gouden munten zijn waardevoller. Ze betalen 2x je inzet als je erin slaagt om vijf van deze symbolen op een winlijn te krijgen. De baby is het meest lucratieve symbool. Verder heb je het Fu Lu Shou scatter symbool en de Ingot wild. De scatter betaalt 50x je inzet als je er vijf laat landen op een winlijn en het activeert de gratis spins-functie.

3 Stars gratis spins en speciale functies

3 Stars heeft een gratis spins-functie die je kunt activeren door drie of meer scatter symbolen te laten vallen op de rollen. Het leuke is dat je inzetvermenigvuldigers krijgt, afhankelijk van hoeveel scatters je laat landen. Bij drie scatters krijg je een multiplier van 2x je inzet plus zeven gratis spins en bij vijf scatters krijg je 50x je inzet en zeven gratis spins. Tijdens de gratis spins-functie kun je nog meer scatters laten landen. Je ontvangt dan vijf extra spins.

Verder kun je profiteren van de Coin Bonus-functie. Deze functie kun je alleen activeren tijdens de gratis spins-ronde. Het bonusspel begint wanneer je zes of meer munten op de rollen hebt aan het einde van een gratis draai. Elke munt kan een vermenigvuldiger bevatten van 1x tot 20x. De maximale winst die je kunt behalen met 3 Stars is 2.400x je inzet.

Conclusie 3 Stars

3 Stars is een mooie online gokkast met enkele boeiende bonusfuncties. De gratis spins-functie en de muntbonus geven een extra dimensie aan het spel. Voor spelers die houden van de Aziatische cultuur en een spannende gameplay, is 3 Stars een uitstekende keuze.

Veel voorkomende vragen

Hoeveel kan ik winnen met 3 Stars?

Met 3 Stars kun je een maximale winst scoren van 2.400x je inzet.

Hoe kan ik gratis spins krijgen met 3 Stars?

Je kunt gratis spins verdienen door minimaal drie scatter symbolen te laten landen in een enkele draai. Vanaf drie scatters krijg je 7 gratis spins en 2x je inzet.

Wat is het RTP-percentage van 3 Stars?

3 Stars heeft een RTP van 96,01% en een gemiddelde volatiliteit.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...