War of Thrones

door KA Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met War of Thrones:

28 plays

Gokkast beoordeling

War of Thrones
RTP 96%
Volatiliteit HOOG

War of Thrones

War of Thrones is een online gokkast die gewijd is aan de cultserie ‘Game of Thrones’ en ontwikkeld werd door KA Gaming. Denk hierbij aan indrukwekkende veldslagen, maar dan in de vorm van een spannend spel. Naast speciale symbolen heeft War of Thrones gratis spins met toenemende vermenigvuldigers, extra gratis spins en gestapelde symbolen.

Hoe speel je War of Thrones?

War of Thrones speel je met vijf rollen, drie rijen en 30 winlijnen. Inzetten is mogelijk vanaf € 0,30 per draai en het maximum dat je kunt inzetten per spin bedraagt € 150. Het RTP-percentage van deze slot is 96%.

Op de rollen zie je de vijf hoofdpersonages verschijnen: Jon Snow, Daenerys Targaryen, Cersei Lannister, Tyrion Lannister en King of the Night. Deze symbolen leveren 0,6x tot 16,6x je inzet per lijn op. Andere symbolen zijn een wilde wolf, een raaf en een zwaard met schild. Het wild symbool met de grote draak vervangt de andere symbolen behalve de scatter. Als je drie of meer scatters verzamelt, krijg je gratis spins.

Speciale functies en bonusrondes

De gratis spins-ronde is de belangrijkste functie in War of Thrones. Gratis spins kunnen in War of Thrones één keer opnieuw worden geactiveerd tijdens de gratis spins-ronde. Bovendien is er dan een multiplier die met 1x toeneemt bij elke draai.

Je kunt een maximale winst bereiken tot 6.000x je inzet. Om dit te behalen moet je de speciale wild en scatter symbolen laten landen. Zo maak je kans om je winst te vermenigvuldigen in gratis spins.

Conclusie War of Thrones

War of Thrones is een gokkast met een episch middeleeuws thema en een strategische gameplay. Je moet vechten om het koninkrijk en in ruil ontvang je geweldige prijzen. War of Thrones ziet er niet alleen prachtig uit, de bonusfuncties zijn ook indrukwekkend. Dankzij de gratis spins kun je je kansen aanzienlijk vergroten. Als je houdt van Game of Thrones, zul je ongetwijfeld ook genieten van deze spannende gokkast.

 

Veelgestelde vragen

Is er een mobiele versie van War of Thrones?

Ja, War of Thrones is ontworpen met behulp van HTML5-technologie. Dit betekent dat het spel zich automatisch aanpast aan het scherm van je mobiele toestel.

Kan ik echt geld winnen met War of Thrones?

Ja, als je inzet met echt geld maak je kans om echt geld te winnen. Om te scoren moet je ervoor zorgen dat je identieke symbolen op de rollen laat landen.

Waarom zou ik War of Thrones spelen?

War of Thrones is een slot met een interessant thema dat tot in de puntjes is uitwerkt met mooie graphics. Verder is de gameplay de moeite waard dankzij de vele speciale symbolen en gratis spins.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...