Five Sound Fortune

door KA Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Five Sound Fortune:

24 plays

Gokkast beoordeling

Five Sound Fortune
RTP 96%
Volatiliteit MED

Five Sound Fortune

Five Sound Fortune is een online gokkast van KA Gaming die gebaseerd is op de Aziatische cultuur. Het thema van deze slot komt terug in de gedetailleerde symbolen en de kleurrijke beelden. Five Sound Fortune biedt een gratis spins-functie en tal van andere boeiende functies.

Hoe speel je Five Sound Fortune?

Five Sound Fortune is een eenvoudige slot om te spelen. Eerst kun je je inzetten plaatsen. Je kunt een inzet kiezen tussen € 0,50 en € 250 per draai. Hierdoor is het spel geschikt voor alle spelers. Als je wilt winnen moet je proberen om identieke symbolen in een enkele draai te landen.

De vijf symbolen die de hoogste uitbetaling opleveren zijn de traditionele muziekinstrumenten. Zij kunnen tot 10x je inzet uitbetalen. De symbolen met een lagere waarde zijn de speelkaarten van A tot 10.

Five Sound Fortune heeft ook een wild symbool dat de andere symbolen vervangt, met uitzondering van de scatter. Het heeft ook een vermenigvuldiger van 2x tot 20x. Het scatter symbool wordt weergegeven in de vorm van vuurwerk.

Five Sound Fortune bonusfuncties

Five Sound Fortune biedt een mooie reeks bonusfuncties voor een dynamische gameplay. Met behulp van de scatters kun je 12, 18 of 30 gratis spins genereren. Als je vier gestapelde wilds op de derde rol tijdens de gratis spins-ronde laat landen, activeer je de respin-functie. Tijdens deze functie wordt de derde rol geblokkeerd en worden alle vrije rollen drie keer herhaald.

Verder kun je profiteren van de bliksem-functie. Wanneer je tijdens de gratis spins-ronde paarse, rode, blauwe en groene bliksemschichten ziet verschijnen, landen de overeenkomstige gestapelde symbolen A, K, Q, J en 10 op de rol.

De maximale winst die je kunt behalen met Five Sound Fortune is 500x je inzet. Als je echter alle functies kunt gebruiken, kun je nog meer winnen.

Conclusie Five Sound Fortune

Five Sound Fortune is een leuke gokkast in Aziatische stijl. Het combineert traditionele Chinese symbolen met klassieke en levendige beelden. Je kunt moeiteloos door de verschillende spelfuncties navigeren. Als je houdt van exotische online gokkasten met spannende functies, is Five Sound Fortune zeker het proberen waard.

Veel voorkomende vragen

Is het mogelijk om Five Sound Fortune gratis te spelen?

Ja, KA Gaming heeft gezorgd voor een gratis demoversie van dit spel. Zo kun je het altijd gratis spelen als je wilt.

Hoeveel kan ik maximaal inzetten op Five Sound Fortune?

Je kunt maximaal € 250 per draai inzetten op deze slot.

Wat is het meest waardevolle symbool in Five Sound Fortune?

Het meest waardevolle symbool in Five Sound Fortune is het scatter symbol. Het kan tot 30 gratis spins activeren en tot 60x je inzet per lijn uitbetalen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...