Treasures of the Dead

door LuckSome

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 94.5%

Volatiliteit HOOG

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Treasures of the Dead:

52 plays

Gokkast beoordeling

Treasures of the Dead
RTP 94.5%
Volatiliteit HOOG

Treasures of the Dead

Ga op avontuur met Amber Wild op zoek naar magische scarabeeën. Treasures of de Dead is een gokkast van Lucksome met een Egyptisch thema. Door magische scarabeeën te verzamelen kun je HyperLines activeren. Bovendien kun je gratis spins winnen en nog tal van andere bonussen. In totaal kun je tot wel 15.000x je inzet winnen!

Hoe speel je Treasures of the Dead?

Treasures of the Dead heeft vijf rollen, drie rijen en 10 winlijnen plus drie HyperLines. Inzetten kan tussen € 0,10 en € 50 per spin. Je kunt dit spel  winnen door drie of meer identieke symbolen op een winlijn te laten landen, te beginnend aan de linkerkant.

De symbolen met de laagste waarde zijn 10, J, Q, K en A. De meer waardevolle symbolen zijn een zwarte kat, twee farao’s en de avonturier Amber Wild. Deze symbolen kunnen tussen 50x en 200x je inzet uitbetalen voor vijf op een rij. Het wild symbool is ook het scatter symbool. Dit symbool wordt weergegeven in de vorm van een boek waar soms een scarabee op staat.

Treasures of the Dead bonusfuncties

In Treaures of the Dead kun je genieten van geweldige bonusfuncties. Je kunt gratis spins activeren als je drie scatter symbolen kan laten landen. Als het wild symbool een scarabee heeft, vliegt het naar een van de gaten links van de rollen voor de HyperLines-functie. Als de scarabee op een geactiveerde HyperLine landt, vliegt het naar de rechterkant van de rollen en verhoogt de multiplier van die HyperLine. Door scarabeeën op een HyperLine te laten landen, wordt de vermenigvuldiger van die lijn verhoogd.

Voordat de gratis spins-ronde begint, wordt een willekeurig symbool gekozen dat als speciaal uitbreidend symbool zal fungeren. Dit symbool zal alle posities op de rol bedekken als het verschijnt. De HyperLines passen hun vermenigvuldiger toe voor winnende combinaties van speciale uitbreidende symbolen.

Conclusie Treasures of the Dead

Treasures of the Dead is een online gokkast boordevol actie. De HyperLines-functie is een leuke toevoeging aan het spel. Bovendien zien de afbeeldingen er erg mooi uit. Je waant je meteen in het mysterieuze Egypte. Bovendien kun je tot wel 15.000x je inzet winnen.

Veel voorkomende vragen

Kan ik Treasures of the Dead op mijn smartphone spelen?

Ja, het is mogelijk om Treasures of the Dead op je smartphone te spelen. Deze slot werd namelijk aangepast aan mobiele toestellen.

Heeft Treasures of the Dead een jackpot?

Nee, maar het spel heeft wel tal van bonusfuncties waarmee je je winsten een boost kunt geven.

Wat is het RTP-percentage van Treasures of the Dead?

Treasures of the Dead heeft een RTP-percentage van 96,21% en een gemiddelde volatiliteit.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...