Top Dawgs

door Relax Gaming

Start het spel

RTP 96.1%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Top Dawgs:

0 plays

Andere Relax Gaming slots

Gokkast beoordeling

Top Dawgs
RTP 96.1%
Volatiliteit HOOG

Top Dawgs

Bij deze slot van Relax Gaming draait het om een bende honden die op straat allerlei avonturen beleven. Deze vrolijke slot heeft de achtergrond van een brede straat in de Verenigde Staten en de verschillende symbolen zijn die van stoere honden. Het betreft een videoslot met de nodige moderne extra’s.  We vertellen je hier wat de mogelijkheden voor jou zijn bij deze software en hoe jij profiteert van optimale winkansen.

Om te beginnen een aantal belangrijke feiten op een rij:

Ontwikkelaar:     Relax Gaming

Type:                     Video slot

Thema:                 Honden

RTP:                      96.10%

Winlijnen:           15

Rollen:                 5×3

Min-max inzet:   0,10-40

Bonussen & features:  Mystery symbolen, free spins.

Variantie:              Hoog

Maximale uitbetaling:  25014 keer jouw inzet

Lanceerdatum:    2021

Zo gaat Top Dawgs in zijn werk

Om bij Top Dawgs te winnen, zul je minimaal drie van dezelfde symbolen moeten verzamelen. De laagste betalende symbolen zijn daarbij de J, Q, K en A. De hoogst betalende symbolen zijn vier honden. Van die vier honden levert de bulldog, met de toepasselijke naam PIMP, het meeste op. De Wild symbool bij de slot is een gele W. Daarnaast is er een Scatter symbool, in de vorm van een paarse auto met de tekst Bonus er op. Vergeet ook zeker niet het Mystery Symbool, een groen vraagteken. Lees direct verder om te weten te komen welke prijzen je hiermee in de wacht kunt slepen…

De extra functies bij Top Dawgs

Zoals we wel vaker zien, speel je bij Top Dawgs de free spins vrij door drie of meer scatters te verzamelen. Als je drie scatters vrijspeelt zijn dat acht gratis spins, bij vier scatters zijn dat er 10 en bij vijf scatters ontvang je 12 gratis spins. Alle Wild symbolen die tijdens deze ronde ontstaan zijn sticky. Daarnaast ontvang je een gratis spin tijdens elke ronde waarin je een Scatter verzamelt. Alle Wild symbolen die op dat moment op jouw scherm staan krijgen een vermenigvuldiger van 1. Het is verder mogelijk om deze bonus te kopen met 90 keer de inzet.

Tenslotte is er dan de mogelijkheid tot Mystery Respins. De Mystery symbolen verschijnen op de meest rechter rij en kunnen dan 1 respin opleveren. Dit proces blijft door gaan zolang je nieuwe Mystery symbolen vrij speelt. Alle Mystery symbolen veranderen dan automatisch in hetzelfde symbool en dit helpt jou bij het verkrijgen van een winlijn.

Onze conclusie over Top Dawgs

Om te beginnen ziet dit er spel gewoon heel leuk uit. Daarbij kun je niet alleen bij de bonusspellen, maar ook bij het basisspel, al flinke prijzen winnen. Relax Gaming kennen wij als een uitstekende producent, die software van uitzonderlijke hoge kwaliteit op de markt brengt. Daar valt dus eigenlijk niets op aan te merken. Dit spel kunnen wij aanbevelen voor zowel de gevorderde als de beginnende gokker.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...