Stunt Stars

door Lightning Box Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Gelicentieerde Nederlandse casino's met Stunt Stars:

89 plays

Andere Lightning Box Games slots

Stellar Cash Chicken Fox 5X Skillstar

1 likes • 38 plays

Gokkast beoordeling

Stunt Stars
RTP 96%
Volatiliteit HOOG

Stunt Stars

Ben je altijd al gefascineerd geweest door de gevaarlijke stunts die je ziet in spannende films? Wel, vanaf nu krijg je zelf de kans om te stunten met de online slot Stunt Stars van Lightning Box. Deze online gokkast heeft geweldige graphics en geluidseffecten, maar ook bijzondere bonusfuncties en gratis spins.

Hoe werkt Stunt Stars?

Stunt Stars speel je met een standaard raster van 5×3 en je kunt winnen op 243 verschillende manieren. Op deze slot kun je al inzetten vanaf € 0,30 per draai en tot maximaal € 90 per spin. Als je wilt winnen, moet je identieke symbolen op de rollen laten landen. Nadat je hebt ingezet, kun je de rollen laten draaien door op de SPIN-knop te klikken.

Op de rollen zie je verschillende symbolen landen zoals de kaartsymbolen van A tot 10, evenals laarzen en mannelijke en vrouwelijke stuntartiesten. Deze laatste symbolen bieden hogere uitbetalingen.

Stunt Stars heeft ook enkele speciale symbolen zoals de auto, die fungeert als wild. Dit symbool kan alleen verschijnen op rol 2 tot 4. Het vervangt de andere symbolen behalve de scatters.

Stunt Stars speciale functies en gratis spins

In Stunt Stars kun je genieten van verschillende spannende bonusfuncties. Zo kun je de Skydive bonus activeren als je drie, vier of vijf scatters kunt landen. Tijdens deze bonusfunctie kun je een skydiver selecteren en strijden voor de meeste modifiers om gratis spins te claimen.

De hart symbolen belonen je met 1 gratis spin. Voor elke ster die je verzamelt, worden 5 scattters toegevoegd. De parachute markeert het begin van de gratis spins-ronde.

De gratis spins schieten in gang nadat je de parachute hebt verzameld. Deze functie kun je opnieuw activeren terwijl je de extra Skydive bonus speelt.

Conclusie Stunt Stars

Over het algemeen heeft Lightning Box uitstekend werk geleverd met Stunt Stars. De hoogwaardige graphics en de vele bonusfuncties tillen de hele ervaring naar een hoger niveau. Het thema is ook erg origineel. Het lijkt wel alsof je je in een spannende actiefilm bevindt. Stunt Stars is zeker de moeite waard om te proberen.

Veel voorkomende vragen

Kan ik Stunt Stars mobiel spelen?

Ja, Stunt Stars is mobiel geoptimaliseerd zodat je het ook op mobiele toestellen kunt spelen.

Hoe kun je winnen met Stunt Stars?

Je kunt winnen met Stunt Stars door identieke symbolen op de rollen te laten verschijnen. Met behulp van de speciale functies kun je je winsten verhogen.

Hoe hoog is het RTP-percentage van Stunt Stars?

Stunt Stars heeft een RTP-percentage van 96%, wat rond het gemiddelde ligt.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...