Stellar Cash Chicken Fox 5X Skillstar

door Lightning Box Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.3%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Gelicentieerd Nederlands casino dat aanbiedt:

40 plays

Andere Lightning Box Games slots

Stunt Stars

1 likes • 89 plays

Gokkast beoordeling

Stellar Cash Chicken Fox 5X Skillstar
RTP 96.3%
Volatiliteit HOOG

Stellar Cash Chicken Fox 5X Skillstar

Stellar Cash Chicken Fox 5x Skillstar is een unieke online gokkast van Lightning Box. Dit spel heeft een boerderijthema en een aantal spannende functies zoal gratis spins met een vijfvoudige vermenigvuldiger. Met de combinatie van klassieke en nieuwe elementen kun je alleen maar genieten van deze online slot.

Hoe speel je Stellar Cash Chicken Fox 5x Skillstar?

Net zoals bij de meeste online gokkasten is het jouw taak om minstens drie dezelfde symbolen op de rollen te matchen. Als je hierin slaagt, ontvang je een uitbetaling. Stellar Cash Chicken Fox 5x Skillstar heeft vijf rollen, drie rijen en 20 winlijnen.

Je kunt inzetten met echt geld op deze slot. Het inzetbereik varieert van € 0,30 tot € 60 per draai. Je kunt ook klikken op ‘totale inzet’ als je het maximum wilt inzetten.

Stellar Cash Chicken Fox 5x Skillstar neemt je mee naar een kippenhok met felle kleuren en schattige personages. De minst waardevolle symbolen zijn de speelkaarten van A tot 10. De Wild Lady is het wild symbool dat de andere symbolen vervangt, behalve de gouden ei-symbolen. Het gouden bonusei is het scatter symbool.

Een ander speciaal symbool is de Wild Fox die ook als wild fungeert. Deze wild past een 5x vermenigvuldiger toe op de winst.

Stellar Cash Chicken Fox 5x Skillstar bonusfuncties

Als je 3, 4 of 5 scatters laat landen, krijg je 8, 15 of 30 gratis spins. Je kunt de gratis spins-ronde opnieuw activeren als de eieren samen met Wild Fox-symbolen landen.

Voordat de gratis spins-ronde begint, kun je een kleine minigame spelen. Tijdens de Skillstar minigame moet je de vos heen en weer bewegen om gouden eieren te vangen.

Verder kun je profiteren van de Stellar Cash bonus. Deze bonus kun je activeren door drie ruimteschepen te laten landen. De Stellar Cash bonus bestaat uit zes niveaus en een jackpot.

Conclusie Stellar Cash Chicken Fox 5x Skillstar

Stellar Cash Chicken Fox 5x Skillstar is ontworpen om je te vermaken en je de kans te geven om mooie winsten te scoren. Deze slot zit vol met originele symbolen en bijzondere bonusfuncties. Stellar Cash Chicken Fox 5x Skillstar is een van de beste spellen in zijn genre.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kun je maximaal winnen met Stellar Cash Chicken Fox 5x Skillstar?

Met Stellar Cash Chicken Fox 5x Skillstar kun je maximaal 2.173x je inzet winnen.

Wat is het RTP-percentage van deze online slot?

Stellar Cash Chicken Fox 5x Skillstar heeft een RTP-percentage van 96,27% en de volatiliteit is gemiddeld tot hoog.

Hoe kan ik gratis spins winnen met Stellar Cash Chicken Fox 5x Skillstar?

Je kunt gratis spins winnen door minstens drie scatter symbolen in een enkele draai te laten landen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...