Gods of Asgard Megaways

door Iron Dog Studio

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.7%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Gods of Asgard Megaways:

28 plays

Gokkast beoordeling

Gods of Asgard Megaways
RTP 96.7%
Volatiliteit HOOG

Gods of Asgard Megaways

Gods of Asgard Megaways is een online slot met als thema Noorse mythologie. Het spel werd ontwikkeld door Iron Dog Studio en biedt maximaal 6×7 rollen en 117.649 manieren om te winnen. Als je echt veel geluk hebt, kun je tot wel 50.000x je inzet winnen.

Hoe speel je Gods of Asgard Megaways?

Gods of Asgard Megaways is een remake van Rock the Reels Megaways. De slot heeft vier unieke god/godin-modifiers. De goden en godinnen in kwestie zijn Thor, Odin, Freya en Loki. Ze vervullen een speciale rol elke keer dat hun respectieve symbool op de bovenste rol verschijnt. Het grote hoogtepunt in Gods of Asgard Megaways is de bonusronde die je kunt spelen met een onbeperkte progressieve vermenigvuldiger.

Gods of Asgard Megaways symbolen en bonusfuncties

De premium symbolen betalen tussen de 2x en 15x je inzet. Winnende symbolen worden verwijderd via het speciale mechanisme. Hierdoor krijg je onbeperkte ‘winning streaks’ zolang je blijft winnen. Gods of Asgard Megaways heeft vier verschillende godsymbolen die alleen op de bovenste horizontale rol kunnen verschijnen. Elke god wordt geleverd met een unieke modifier. Goden kunnen verschijnen bij de eerste draai of tijdens de winreeks.

De godsymbolen worden van het raster verwijderd zodra hun modifier is uitgespeeld en je kunt meerdere god modifiers tegelijkertijd activeren.

De bonusronde wordt geactiveerd wanneer je 3, 4, 5 of 6 scatters ergens in het zicht laat landen. Dit levert je respectievelijk 8, 10, 15 of 20 gratis spins op. Je kunt tussen de 4 en 12 extra spins winnen door 3 tot 6 scatters in dezelfde gratis spinsreeks te laten landen. De onbeperkte progressieve vermenigvuldiger begint bij 1x. Bij elke winst wordt de multiplier verhoogd met +1.

Onze mening over Gods of Asgard Megaways

Wat de meeste spelers zo leuk vinden aan de slot Gods of Asgard Megaways is het thema van de Noorse mythologie. De god-modifiers voegen veel spanning toe aan het spel. De kans dat je het maximum van 50.000x je inzet kunt winnen, neemt toe wanneer de progressieve vermenigvuldiger in de bonusronde wordt geïntroduceerd. Je krijgt dan ook frequentere modifiers.

Er gebeurt erg veel in deze slot. Hierdoor zul je je geen moment vervelen en een leuke bijkomstigheid is dat je er erg veel geld mee kunt winnen. Wij vinden dit een zeer geslaagde online slot die bijzonder geschikt is voor spelers die van veel actie houden.

Veelgestelde vragen

Hoe werken de God-modifiers in Gods of Asgard Megaways?

Deze slot biedt 4 verschillende god-modifiers. Je kunt ze activeren door godsymbolen op de bovenste rol te laten landen.

Is er een gratis spins-modus in Gods of Asgard Megaways?

Ja, je krijgt tot 20 gratis spins om te beginnen en de bonusronde werkt met een onbeperkte progressieve winstvermenigvuldiger.

Hoeveel kun je maximaal winnen met deze slot?

Je kunt tot 50.000x je inzet winnen met Gods of Asgard Megaways.

Wat is de RTP van Gods of Asgard Megaways?

De RTP bedraagt 96,7%, wat boven het gemiddelde is. Houd er echter rekening mee dat deze slot geleverd wordt met instelbare RTP-bereiken.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...