12 Trojan Mysteries

door 4ThePlayer

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.5%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met 12 Trojan Mysteries:

13 plays

Andere 4ThePlayer slots

Gokkast beoordeling

12 Trojan Mysteries
RTP 96.5%
Volatiliteit HOOG

12 Trojan Mysteries

Dit is een slot die helemaal nieuw is op de markt. 12 Trojan Mysteries beschikt dan ook over moderne features en prachtig uitgewerkt graphics. Het historisch thema is goed uitgewerkt. Het draait daarbij primair om the Trojaanse paard. Ook andere bekende symbolen komen terug, waardoor het om een vrolijke slot waarmee je helemaal teruggaat in de tijd. Verder vind je leuke extra functies terug. Lees verder om alles over dit splinternieuwe spel van 4theplayer te leren!

Allereerst zetten we belangrijke feiten over dit spel op een rij. Vervolgens gaan we in op hoe het spel gespeeld wordt. De aanwezige symbolen worden benoemd. We gaan ook in op de bonusfeatures, die hier gelukkig in veelvoud terug te vinden zijn. Lees daarom direct verder zodat jij goed voorbereid met dit spel kunt starten.

Dit zijn belangrijke feiten:

Ontwikkelaar: 4theplayer

Type: Video slot

Thema: Geschiedenis

RTP: 96.50%

Winlijnen: 4096

Rollen: 6×4

Min-max inzet: 0,10-50

Bonussen & features:

Variantie: Hoog

Maximale uitbetaling: 20.000 keer de totale inzet

Lanceerdatum: 2021

Zo speel je 12 Trojan Mysteries

Om bij dit spel te winnen zul je twee of drie symbolen moeten combineren. Dit is afhankelijk van het type symbool. In totaal zijn er elf symbolen beschikbare. Daarbij zijn er zes kaartsymbolen. De anderen zijn een pot, een zak met munten en drie andere karakters uit deze periode in deze geschiedenis. Tenslotte is er ook een Wild aanwezig in de vorm van een gouden appel. Deze heeft zelf geen waarde maar kan elk ander symbool op het scherm vervangen.

Er is ook een mystery symbol aanwezig. Deze komt in de vorm van het bekende houten paard. Hij komt willekeurig op de lijnen terecht, waarbij het hele scherm meedoet. Als je hiermee een winlijn creëert, veranderen ze allemaal in een willekeurig symbool en ontvang jij de bijpassende waarde.

De extra mogelijkheden van 12 Trojan Mysteries

Om te beginnen kun je bij 12 Trojan Mysteries, Mystery free spins vrijspelen. Dit doe je door drie scattersymbolen te verzamelen. Als je er zelfs 4,5 of 6 van weet te verzamelen, dan ontvang je nog eens een extra uitbetaling van tot 10.000 keer jouw inzet. Als je de gratis spins aan het draaien bent, ontvang je voor elke nieuwe scatter opnieuw een extra spins. Daarbij geldt geen maximum, waardoor je dus eigenlijk doorlopend door blijft draaien.

Naast het scherm verschijnt tijdens de gratis spins ook een Mystery Meter. Deze selecteert tijdens elke draai een willekeurig symbool. Wat de Mystery Meter echt interessant maakt is dat die bij elke ronde het laagste symbool uit het scherm verwijderd. Zolang je dus gratis spins blijft spelen, speel je steeds meer hogere symbolen. Je hebt ook de mogelijkheid om deze bonus direct te kopen. Dat kost jou wel 50 keer jouw inzet.

Wat vinden wij nu van dit spel?

12 Trojan Mysteries biedt de mogelijkheid om leuke prijzen te winnen. Het is een leuk spel. Toch vinden we het niet het beste spel van 4thePlayer en had de afwerking beter gekund. Desalniettemin kunnen we het spel zeker aanraden voor de liefhebbers. Tenslotte kun je dit spel gelukkig ook gratis spelen of in de demonstratiemodus bekijken.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...