The Last Quack

door Mancala Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met The Last Quack:

17 plays

Gokkast beoordeling

The Last Quack
RTP 95%
Volatiliteit LAAG

The Last Quack

Hou je van een retroklassieker in Nintendo-stijl? Dan is The Last Quack zeker en vast iets voor jou. Deze gokkast, uitgebracht door Mancala Gaming, lijkt sterk op het iconische spel Duck Hunt, maar dan met vermenigvuldigers, gratis spins en eenden. Hieronder kom je alles te weten over The Last Quack.

Hoe speel je The Last Quack?

The Last Quack lijkt op een retro fruitkast die je vroeger in de pubs kon vinden. De gameplay is geïnspireerd op de spellen van Nintendo. Je zult dus geen rollen tegenkomen. De eenden vliegen op het hoofdscherm en het is jouw missie om ze neer te schieten. Als je niet van bloed houdt, kun je dit effect in de rechterhoek van het scherm uitschakelen.

De inzet per schot varieert van € 0,25 tot € 22,5. Vervolgens druk je op ‘play’ om het spel te starten. Aangezien dit een arcade-spel is, zul je geen traditionele rollen, lijnen en wilds vinden. De eenden in verschillende kleuren leveren winsten op van 0,04x tot 0,40x je inzet. Dit is niet veel, maar gezien het feit dat je altijd wint, is dit wel erg cool.

The Last Quack bonusfuncties

The Last Quack heeft ook enkele bonusfuncties. Als je zes, acht of 10 eenden tegelijk raakt in één schot, krijg je respectievelijk 2x, 8x of 100x je inzet.

Deze gokkast belooft uitbetalingen na elke draai, maar als dit niet lukt, krijg je 10 gratis spins. In de bonusronde krijg je 5x je inzet voor elke overwinning. Als je erin slaagt om de speciale eend te raken, krijg je een re-trigger van vijf gratis spins.

Als je meteen de gratis spins-bonus wilt spelen, kun je deze kopen voor 10x je inzet. Dit is heel weinig voor een Bonus Buy. Waag dus gewoon je kans als je wilt genieten van gratis spins.

Conclusie The Last Quack

Met The Last Quack van Mancala Gaming kunt je tot 220x je inzet winnen. Dit is niet zoveel, maar je ontvangt wel bijna gegarandeerde uitbetalingen en gratis spins. Deze coole arcade-machine heeft een erg leuke gameplay met enkele bijzondere bonusfuncties. Wij zijn alvast helemaal enthousiast!

Veel voorkomende vrageni

Hoe activeer je gratis spins in The Last Quack?

Eigenlijk win je altijd met The Last Quack, maar zo niet, dan krijg je gegarandeerd 10 gratis spins.

Wat is de RTP van The Last Quack?

The Last Quack heeft een RTP van 95% en een lage volatiliteit.

Welke combinaties moet ik maken om te kunnen winnen?

Je hoeft geen combinaties te maken. Het volstaat om de eenden neer te schieten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...