RollZone

door Felix Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.47%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met RollZone:

14 plays

Andere Felix Gaming slots

Gokkast beoordeling

RollZone
RTP 96.47%
Volatiliteit MED

RollZone

Ben jij niet bang om het gevaar op te zoeken? Zet je dan schrap met RollZone, een spannende online slot waarmee je behoorlijke prijzen kunt winnen. De maker van dit spel, Felix Gaming, heeft gezorgd voor een aantal unieke elementen. De speciale functies en mechanica maken elke draai erg spannend. Ontdek snel wat je allemaal kunt verwachten van RollZone.

Hoe speel je RollZone?

RollZone is geen standaard slot waarmee je identieke symbolen moet matchen. De gameplay is anders dan die van de meeste reguliere online gokkasten. RollZone is een moderne online gokkast met een raster van 4×4 zonder winlijnen. Een ander bijzonder kenmerk is dat alle symbolen fungeren als scatters. Dit betekent dat je om te winnen, 9 tot 13 symbolen moet laten landen.

De beloningen die je kunt ontvangen, hangen af van je inzet. De inzetlimieten liggen tussen € 0,20 en € 100 per spin.

De minst lucratieve symbolen in RollZone zijn J, K, A en 10. De andere symbolen, zoals de teddybeer, zijn van hogere waarde. De maximale winst die je kunt scoren met deze slot is 4.000x je inzet. Om dit te bereiken moet je zoveel mogelijk gratis spins claimen en deze combineren met hoge multipliers.

RollZone gratis spins en speciale functies

De Radiation-functie is een speciale 2×2 zone die zich over het speelveld verspreid. Telkens wanneer een regulier symbool binnen deze zone verschijnt, muteert het in vier symbolen. Als de Blue Stalker in de stralingszone verschijnt, activeer je de gratis spins-ronde. Je krijgt 1 tot 5 bonusrondes.

Er is ook een vermenigvuldigingsmeter die niet vervalt tijdens de gratis spins-ronde. Wanneer de Green Stalker zich in de stralingszone bevindt, krijg je een vermenigvuldiger van 1x tot 9x.

Conclusie RollZone

De visuele stijl van RollZone is van een erg hoog niveau en de muziek laat het ontwerp helemaal tot leven komen. Het is duidelijk dat Felix Gaming een nieuwe en unieke draai wilt geven aan de gameplay. Dit spel heeft geen klassieke lay-out en de gameplay is erg spannend. De bewegende stralingszone is een originele twist waarmee je kunt profiteren van verschillende voordelen.

Veel voorkomende vragen

Wie is de ontwikkelaar van deze slot?

De ontwikkelaar van RollZone is Felix Gaming. Dit softwarebedrijf bestaat sinds 2017 en het combineert oude elementen met innovatieve ideeën. Als gevolg hiervan kun je genieten van bijzonder functies in de slots die ze op de markt brengen.

Wat is het thema van RollZone?

RollZone doet sterk denken aan de post-apocalyptische fictie rond Tsjernobil en andere games over straling.

Wat is het RTP-percentage van RollZone?

RollZone heeft een RTP-percentage van 96,47% en de volatiliteit is gemiddeld.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...