Quick Hit Ultra Pays Eagle's Peak

door Bally

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.16%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Quick Hit Ultra Pays Eagle's Peak:

25 plays

Andere Bally slots

Gokkast beoordeling

Quick Hit Ultra Pays Eagle's Peak
RTP 96.16%
Volatiliteit MED

Quick Hit Ultra Pays Eagle’s Peak

Quick Hit Ultra Pays Eagle’s Peak is een videoslot ontwikkeld door Bally dat een kleurrijk wild life thema heeft.

Je speelt Quick Hit Ultra Pays Eagle’s Peak met een minimale inzet van €0,20 cent per spin en een maximale inzet van €10,- per spin. Je kunt in deze gokkast tot vijfduizend keer je inzet winnen. Het uitkeringspercentage is met 96,16% netjes op het gemiddelde.

Quick Hit Ultra Pays Eagle’s Peak speelregels

Je speelt het basisspel van Quick Hit Ultra Pays Eagle’s Peak op een reels van vijf keer drie. Gedurende het spel krijg je de mogelijkheid dit uit te breiden. Bovendien zorgt dit er ook voor dat je ruim tweehonderd mogelijke manieren hebt om winnende combinaties te maken.

Wanneer je minimaal drie scatter symbolen weet te bemachtigen, dan activeer je de Rising Wheel Free Games. Je moet komt nu in een soort keuze menu terecht, waarin je uit twintig mogelijke opties kunt kiezen. Nu is het de bedoeling dat je drie gelijke symbolen haalt uit deze keuze’s en hiermee win je dan tussen de zeven en twintig gratis spins.

Tijdens deze feature kom je de ‘quick hit scatters’ tegen. Deze symbolen zorgen ervoor dat je toegang krijgt tot de jackpot. Je moet hiervoor in ieder geval vijf van deze symbolen zien te bemachtigen.

Quick Hit Ultra Pays Eagle’s Peak thema en symbolen

Quick Hit Ultra Pays Eagle’s Peak neemt je mee naar Noord Amerika en haar wild life. De adelaar speelt de hoofdrol en is tevens ook het meest waardevolle symbool van de gokkast. Je komt de adelaar ook tegen in het scatter symbool. Ook kom je veren en vissen tegen in de symbiolen.

De laag uitbetalende symbolen in deze gokkast zijn de kaartsymbolen. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen levert dit je één keer de inzet op. De veren zijn in een combinatie van vijf goed voor twee keer de inzet. De adelaar levert je tot vier keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Quick Hit Ultra Pays Eagle’s Peak is een mooi neergezet spel waarin je leuke bedragen kunt winnen. Doordat je ruim tweehonderd manieren hebt om winnende combinaties te maken, blijft het spel spannend en vermakelijk. Ook de bonusfeatures in het spel zorgen ervoor dat je niet snel afgeleid zult raken.

Quick Hit Ultra Pays Eagle’s Peak is een nieuw spel, dat in 2021 uitgebracht werd. Het is daarnaast ook beschikbaar op alle apparaten. Bovendien is er ook een gratis versie beschikbaar, zodat je het eerst eens kunt uitproberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Een andere gokkast waarin adelaars centraal staan is Eagles Wings, een online videoslot van MicroGaming. Deze medium variatie gokkast heeft een uitkeringspercentage van 96,47% en een minimale inzet van €0,01 cent.

Eagle Wings heeft een aantal toffe bonusfeatures en bovendien kan je tot vijfentwintigduizend munten winnen in deze gokkast.

Ook ontwikkelaar Gamomat heeft een videoslot waar je eens een kijkje in kunt nemen, genaamd Book of Crazy Chicken. Je speelt Book of Crazy Chicken met een minimale inzet van €0,10 cent en je mag zelf kiezen met hoeveel winlijnen je aan de slag wilt gaat. Je speelt met minimaal één en maximaal tien winlijnen.

Het uitkeringspercentage van deze hoge variatie gokkast is 96,15%, wat netjes op het gemiddelde ligt. Je kunt in Book of Crazy Chicken tot maar liefst een half miljoen euro winnen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...