Prometheus Titan of Fire

door Fantasma Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 94.3%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Prometheus Titan of Fire:

128 plays

Gokkast beoordeling

Prometheus Titan of Fire
RTP 94.3%
Volatiliteit MED

Prometheus Titan of Fire

Prometheus Titan of Fire is een spannende online slot met hoogwaardige graphics en boeiende spelfuncties. Deze gokkast werd ontwikkeld door Fantasma Games, een Zweedse softwareleverancier. Prometheus is een interessante figuur uit de Griekse mythologie. Hij stond bekend voor het stelen van vuur van de goden. Maak kennis met Prometheus en ontdek wat je allemaal kunt beleven met deze online gokkast.

Hoe speel je Prometheus Titan of Fire?

De gokkast Prometheus Titan of Fire bestaat uit een spelraster met vijf rollen en 40 vaste winlijnen waarop je winnende combinaties kunt maken. Op de rollen kunnen acht verschillende symbolen verschijnen die je met elkaar moet matchen. De vier symbolen die het minst waardevol zijn, zijn de edelsteentegels. De premium symbolen zijn de adelaar, Medusa, Minotaurus en Prometheus zelf.

Het wild symbool kan landen op de rollen één tot en met vier. Dit symbool vervangt de reguliere symbolen in het spel. Met Prometheus Titan of Fire kun je tot 1.365x je inzet winnen.

Prometheus Titan of Fire speciale functies

Wat speciale functies betreft, is Prometheus Titan of Fire een mix van gratis spins, respins en munten verzamelen. Als je één Fire Collect-symbool tegelijk met één of meer muntsymbolen op de middelste drie rollen laat landen, worden de muntwaarden toegekend. Munten kunnen waarden hebben van 1 tot 30x je inzet.

Slaag je erin om twee Fire Collect-symbolen te landen, dan activeer je de Double Collect Respin-functie. Hierbij worden rollen 1 en 5 vergrendeld. Ondertussen profiteer je van drie respins. Als nieuwe muntsymbolen op de middelste drie rollen verschijnen, worden ze op hun plaats vergrendeld.

Drie bonussymbolen in het basisspel activeren de gratis spinsronde. Je ontvangt dan 12 free spins. De gratis spinsronde verloopt in verschillende niveaus. Land je dus nog meer bonussymbolen tijdens deze ronde dan verhoog je je hot spot met 1 aan het einde van elke draai. Dit gaat zo verder tot de functie eindigt.

Conclusie Prometheus Titan of Fire

De Griekse mythologie is een bijzonder populair thema binnen online gokkasten en dat bewijst ook Prometheus Titan of Fire. De afbeeldingen zijn erg mooi en de bonusfuncties kunnen een verrassende wending geven aan het spel. Over het algemeen is Prometheus Titan of Fire een leuke online slot met een mooi winstpotentieel.

Veel voorkomende vragen

Wat is de RTP van Prometheus Titan of Fire?

Deze gokkast heeft een RTP-percentage van 94,26%, wat onder het gemiddelde ligt. De volatiliteit is gemiddeld.  

Hoeveel kan ik maximaal winnen met Prometheus Titan of Fire?

Je kunt met deze slot maximaal 1.356x je inzet winnen.

Hoe kan ik gratis spins winnen met Prometheus Titan of Fire?

Je kunt gratis spins winnen door drie bonussymbolen op de rollen te laten landen. Als je hierin slaagt, ontvang je 12 gratis spins.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...