Monster Multipliers

door Ash Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.7%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Monster Multipliers:

56 plays

Andere Ash Gaming slots

Gokkast beoordeling

Monster Multipliers
RTP 95.7%
Volatiliteit HOOG

Monster Multipliers

Monster Multipliers is een spannende online slot met Avalanche-functie, scatters die gratis spins activeren en een jackpot tot 10.000x je inzet. Deze gokkast van Ash Gaming heeft een cartoonachtig ontwerp met schattige monsters in de hoofdrol. In deze fantasiewereld zweven rotsen en grote roze paddenstoelen in de lucht. Tijd dus om dit spel verder te onderzoeken.

Hoe speel je Monster Multipliers?

Je speelt Monster Multipliers op een raster van 6×5 rollen. Door de Pay Anywhere-engine zijn er acht overeenkomende symbolen zichtbaar. Zo kun je winsten maken tot 10.000x de inzet van de ronde. Dit spel heeft een hoge volatiliteit die gepaard gaat met een maximale RTP van 95,70%.

Je kunt veel geld winnen met Monster Multipliers, maar een groot budget heb je niet nodig om te kunnen spelen. Je kunt al inzetten vanaf € 0,20 per draai en € 500 is de maximale inzet. Voordat je op de SPIN-knop drukt, bepaal je je inzetbedrag.

Features en symbolen van Monster Multipliers

De belangrijkste functies van Monster Multipliers variëren van trapsgewijze rollen tot multipliers en gratis spins. Je zult je zeker niet snel vervelen tijdens het spelen. Om elke hoek en na elke draai schuilt er een verrassing.

Het speelveld van Monster Multipliers is vrij groot, met 30 symbolen op de rollen. Het Pay Anywhere-systeem is handig, maar je hebt meer dan 12 symbolen nodig om hier maximaal van te kunnen profiteren. Cascading reels worden geactiveerd na elke overwinning. Hierdoor maak je kans op nog grotere winsten.

De bonussymbolen zijn gemarkeerd en vallen dus meteen op. Als je meer dan vier symbolen hebt, krijg je een prijs en toegang tot 10 gratis spins. De gratis spins kun je opnieuw activeren met drie extra bonussymbolen. Je krijgt dan nog 5 gratis spins.

De naam van het spel doet al vermoeden dat je van multipliers kunt genieten. De vermenigvuldigingssymbolen van Monster Multipliers variëren van 2x tot 100x. Hun waarden worden opgeteld voordat ze worden toegepast op de winsten van de ronde. Zo kun je dus erg hoge geldprijzen binnenhalen tijdens het spelen.

Conclusie Monster Multipliers

Monster Multipliers heeft een heel bijzonder thema met kleurrijke afbeeldingen. Ben je dus op zoek naar een unieke gokkast, dan kan dit spel je zeker bekoren. Monster Multipliers ziet er niet alleen heel bijzonder uit qua grafische effecten en beelden. Het heeft ook tal van speciale functies. Spelers kunnen bovendien gigantische geldprijzen winnen door de vele multipliers en andere features.

Veelgestelde vragen

Kan ik Monster Multipliers op mijn mobiel spelen?

Ash Gaming, de ontwikkelaar van deze slot, heeft ervoor gezorgd dat je Monster Multipliers ook op mobiele toestellen kunt spelen. Via je mobiele browser kun je dus rechtstreeks het spel openen via je smartphone of tablet.

Hoe win je Monster Multipliers?

Je kunt winnen door identieke symbolen op de rollen te laten landen en door de vele extra functies kun je je winsten verhogen.

Is Monster Multipliers beschikbaar in een gratis versie?

Ja, je kunt Monster Multipliers gratis spelen in een demoversie. Je hoeft dan geen echt geld te storten om te kunnen spelen.

Waarom zou ik Monster Multipliers spelen?

Deze gokkast biedt erg veel entertainment door de mooie beelden, het leuke thema en de vele spannende functies. Bovendien kun je er mooie bedragen mee winnen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...