Lu Lu Fa

door Reel Time Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.05%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Lu Lu Fa:

42 plays

Gokkast beoordeling

Lu Lu Fa
RTP 96.05%
Volatiliteit MED

Lu Lu Fa

Lu Lu Fa is geïnspireerd door Azië. In deze online gokkast zie je typische wezens uit China en tal van symbolen die gebaseerd zijn op de Chinese cultuur. Dit spel heeft heel wat te bieden. Zo kun je kans maken op verschillende progressieve jackpots, gratis spins, coin scatters, symboolupgrades en nog veel meer.

Hoe speel je Lu Lu Fa?

Lu Lu Fa heeft een speelveld van 5×3 en 243 manieren om te winnen. Qua symbolen zie je de standaard speelkaartsymbolen van 9 tot A. Deze symbolen genereren een bescheiden uitbetaling. Als je hogere winsten wilt scoren, kun je de premium symbolen proberen te landen. Dit zijn onder meer boten, padden, schildpadden, vissen en tempels.

De draak fungeert als wild symbool in het spel. Het vervangt de reguliere symbolen zodat je meer kans maakt om te winnen. Een ander speciaal symbool is het gouden symbool. Je kunt je inzet verhogen en gouden versies van de reguliere symbolen krijgen. Deze betalen meer uit.

Met Lu Lu Fa kun je maar liefst 50.000x je inzet winnen, wat erg veel is. Het RTP-percentage bedraagt 96,05%.

Bonusfuncties Lu Lu Fa

Lu Lu Fa biedt een grote reeks bonusfuncties aan en gratis spins mogen daarbij niet ontbreken. Je ontvangt 10, 15 of 20 gratis spins als je drie, vier of vijf muntsymbolen op de rollen krijgt.

Naast vaste jackpots, kun je twee progressieve jackpots winnen. De Grand en de Major Jackpot worden betaald via het Red Pocket bonusspel. Tijdens de gratis spins-ronde moet je minstens vijf draken landen om toegang te krijgen tot deze bonusfunctie.

Conclusie Lu Lu Fa

Deze online slot staat helemaal in het teken van welvaart en rijkdom. Als je houdt van gokkasten in een traditionele Chinese stijl is Lu Lu Fa een uitstekende optie. Naast een heleboel gratis spins, kun je kans maken op het winnen van zowel vaste als progressieve jackpots. Zo kunnen je winsten erg hoog oplopen. Bovendien is de gameplay heel dynamisch dankzij de vele bonusfuncties. Kortom, Lu Lu Fa heeft tal van geweldige elementen en is het proberen zeker waard.

Veel voorkomende vragen

Zijn er gratis spins in Lu Lu Fa?

Ja, deze online gokkast heeft een gratis spins-functie waarmee je tot 20 gratis spins kunt winnen.

Hoeveel kan ik winnen met Lu Lu Fa?

Het is mogelijk om tot 50.000x je inzet te winnen met Lu Lu Fa.

Kan ik Lu Lu Fa mobiel spelen?

Ja, Lu Lu Fa is een online gokkast die ontwikkeld werd met behulp van HTML5-technologie. Dit betekent dat het spel kan gespeeld worden op eender wel apparaat, ook mobiele toestellen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...