Jungle Olympics

door World Match

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.01%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Jungle Olympics:

15 plays

Andere World Match slots

Gokkast beoordeling

Jungle Olympics
RTP 96.01%
Volatiliteit LAAG

Jungle Olympics

De Olympische Spelen zijn nog nooit zo leuk geweest dankzij de dappere en grappige dieren van Jungle Olympics. Deze slot, ontwikkeld door World Match, nodigt je uit in de jungle. Tegen een weelderige groene achtergrond laat je de symbolen landen op de rollen in de hoop een winnende combinatie te maken. Ontdek snel wat Jungle Olympics allemaal te bieden heeft!

Hoe speel je Jungle Olympics?

Jungle Olympics is een eenvoudig spel om te spelen. Deze slot speelt zich af op een raster van 5×3 waarop je de symbolen kan laten landen. Het eerste wat je moet doen om het spel te starten, is een inzet plaatsen. Dit kun je doen door op het muntsymbool te klikken. De laagste inzet begint bij € 0,30 en de hoogste inzet is € 60. Wanneer je klaar bent met inzetten, klik je op de SPIN-knop.

Met Jungle Olympics kun je tot maximaal 1.000x je totale inzet winnen. Daarnaast heeft dit spel verschillende speciale features en symbolen waarmee je je bankroll een boost kan geven.

Jungle Olympics thema en functies

Jungle Olympics is een online slot met een erg mooi ontwerp. Er is ook een funky soundtrack met jungle-thema waardoor je meteen in de juiste sfeer komt. Je hebt de klassieke symbolen met de minste waarde, zoals J en Q. En dan heb je nog K, A, de gouden beker, een roze papegaai, een jaguar, een krokodil en een olifant. De wild is de aap met de bokshandschoenen. Dit symbool vervangt de andere symbolen, behalve de scatter.

Om je winsten een boost te geven, is er een multiplier van 2x, 4x en 8x, evenals een Cloning Wild die wordt weergegeven als een honkbal. Verder is er nog een bonus symbool, oftewel de scatter, die eruit ziet als een maki. Verzamel je drie bonus symbolen, dan activeer je de wild-bonusfunctie waarmee je een speciaal bonusspel start.

Conclusie Jungle Olympics

Jungle Olympics is een spel dat erg veel entertainment biedt. Het heeft een lage volatiliteit en tal van vermakelijke features. De eenvoudige gameplay zorgt ervoor dat Jungle Olympics zowel geschikt is voor beginners als voor meer ervaren spelers. Bovendien kun je er mooie winsten mee scoren. Verder is het vrolijke thema erg uniek en tot in de kleinste puntjes uitgewerkt. De mooie afbeeldingen en funky soundtrack passen perfect bij elkaar. Als je van sportieve dieren houdt en ondertussen kans wilt maken op mooie prijzen, is Jungle Olympics een uitstekende optie.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...