D'Cirque

door Peter and Sons

Start het spel

RTP 96.11%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met D'Cirque:

0 plays

Gokkast beoordeling

D'Cirque
RTP 96.11%
Volatiliteit MED

D’Cirque

D’Cirque is een online videoslot ontwikkeld door Peter & Sons dat, zoals de naam al doet vermoeden, een echt circus-thema heeft.

Je speelt D’Cirque met een minimale inzet van €0,25 cent per draai en een maximale inzet van €125,- per draai. Dit is een medium variatie gokkast met een uitkeringspercentage van 96,11%.

D’Cirque speelregels

Je speelt D’Cirque op vijf rollen met drie rijen en vijfentwintig winlijnen. Je maakt een winnende combinatie wanneer je ten minste drie gelijke symbolen op één van de vijfentwintig winlijnen maakt.

Het wild symbool van deze online gokkast komt alleen voor op de tweede, derde en vierde rol. Elke keer dat dit symbool valt, heb je de kans dat deze expandeert, of dat het de reels oplicht en je beloond met een re-spin. Wanneer je de wild symbolen op alle drie de rollen weet te bemachtigen, dan word je beloond met tien gratis spins.

D’Cirque heeft tevens ook een auto-play functie. Wanneer je het zat bent op telkens op de ‘spin’ knop te drukken, kan je ook gebruik maken van de automatisch spin functie. Hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel tot wel duizend spins automatisch te laten rollen. Wel is het belangrijk om deze functie eerst in te stellen naar wens.

D’Cirque thema en symbolen

Het thema van deze online gokkast is een heus circus thema. De laag uitbetalende symbolen van deze gokkast zijn de kaartsymbolen. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen op een actieve winlijn, ontvang je tot maximaal vier keer de inzet.

De Jongleurspins en de hoge hoed zijn beide goed voor zes keer de inzet wanneer je hiervan vijf hebt weten te landen. Het zware gewicht levert je tot acht keer de inzet op.

De hoog uitbetalende symbolen van D’Cirque zijn de circushand, deze is goed voor twintig keer de inzet. De sterke man levert je achtentwintig keer de inzet op. Het hoogst uitbetalende symbool van D’Cirque is de vin, wanneer je hiervan vijf weet te landen dan is dit goed voor veertig keer de inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

D’Cirque is een medium variatie gokkast dat toegankelijk is voor alle soorten spelers. De inzetrange is ruim en het spel is redelijk gemakkelijk te spelen.

Je kunt in D’Cirque tot maximaal vijfduizend keer de inzet winnen. Wanneer je het spel eerst wilt uitproberen, kan je er ook voor kiezen om eerst gebruik te maken van de demo-versie.

Tevens is D’Cirque beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Red Tiger Gaming houdt ook wel van een goede circus op zijn tijd en heeft Cirque de la Fortune uitgebracht in 2020. Dit is een relatief nieuwe gokkast met een progressieve jackpot en een aantal leuke features.

Je speelt Cirque de la Fortune op een reels van vijf keer vier en met dertig vaste winlijnen. Spelen is mogelijk vanaf €0,10 cent per draai en je kunt in deze medium variatie gokkast tot ruim drieduizend keer de inzet winnen.

Een ander circus thema slot van dezelfde ontwikkelaar die we je niet willen onthouden is Wild Circus. Wild Circus zit bomvol geweldige bonus features en het spel is uniek en origineel opgezet. Je speelt Wild Circus op een reels van vijf keer vier met veertig winlijnen.

Je speelt deze kleurrijke en vrolijke videoslot vanaf €0,20 cent per draai en het heeft een RTP van 96%. Wild Circus is een medium variatie gokkast dat te spelen is op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...