Chilli Master

door Realistic

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.3%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Chilli Master:

11 plays

Andere Realistic slots

Gokkast beoordeling

Chilli Master
RTP 96.3%
Volatiliteit HOOG

Chilli Master

Hou jij van pittige Mexicaanse gerechten met veel chilli pepers? Dan is Chilli Master van Realistic Games echt iets voor jou! Met deze online gokkast kun je tot 6.500x je inzet winnen en dat is nog lang niet alles. Bereid je voor op speciale symbolen, gratis spins, vermenigvuldigers en meer.

Hoe speel je Chilli Master?

Chilli Master is een online slot met vijf rollen en 20 winlijnen. Je kunt inzetten vanaf € 0,20 per draai en tot maximaal € 20 per spin. Om te winnen, moet je identieke symbolen vanaf de eerste rol laten landen.

Op de rollen van Chilli Master verschijnen tal van smakelijke gerechten. Denk hierbij aan een kom chili, taco’s, een burrito en rode pepers. Verder zie je ook de kaartrangen van 10 tot A. Dit zijn de symbolen met de minst hoge waarde. Het meest waardevolle symbool is de chili con carne. Dit symbool kan tot 125x je inzet opleveren voor vijf op een winlijn.

Het wild symbool, de rode chili peper, kan enkel landen op de rollen 2 tot en met 5. Het heeft een vermenigvuldiger van 2x. Chilli Master heeft ook een scatter symbool dat gratis spins activeert.

Chilli Master gratis spins en bonusfuncties

Chili Master heeft niet veel bonusfuncties, maar de gratis spins-ronde biedt wel erg veel mogelijkheden. Wil je gratis spins winnen, dan moet je eerst 3, 4 of 5 scatters laten landen. Je krijgt dan respectievelijk 12, 15 of 20 gratis spins.

De gratis spins krijgen een initiële vermenigvuldiger van 2x, maar deze gaat met 1x omhoog voor elke nieuwe wild die je landt. Je kunt het bonusspel opnieuw triggeren door nogmaals scatter symbolen te laten verschijnen.

Conclusie Chilli Master

Chilli Master speelt zich af in een klein Mexicaans stadje waar je kunt genieten van de hete rode chili peper. Het is een leuke online slot met een vrolijke sfeer. De interface is heel gemakkelijk in gebruik. De bonusfuncties zijn niet heel innovatief, maar ze bieden wel kansen op mooie winsten. Sommige symbolen hebben multipliers waardoor je grotere geldprijzen kunt winnen. Over het algemeen is Chilli Master een online gokkast die het proberen waard is.

Veel voorkomende vragen

Kan ik Chilli Master gratis spelen?

Ja, Chili Master bestaat ook in een demoversie die je helemaal gratis kunt spelen.

Hoe werkt de gratis spins-ronde in Chilli Master?

Door 3, 4 of 5 scatters te landen kun je de gratis spins-ronde activeren. Je wint dan 12, 15 of 20 gratis spins.

Hoeveel kan ik winnen met Chilli Master?

Met de slot Chilli Master kun je tot 6.500x je inzet winnen. Dit kun je bereiken met de gratis spins en vermenigvuldigers in het spel.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...