Burning Slots Cash Mesh

door BF Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.07%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Burning Slots Cash Mesh:

38 plays

Gokkast beoordeling

Burning Slots Cash Mesh
RTP 96.07%
Volatiliteit HOOG

Burning Slots Cash Mesh

Burning Slots Cash Mesh is een online slot met een klassiek fruitthema en een wild symbool dat zich kan uitbreiden over de rollen. Dit is een typische fruitautomaat met enkele extra functies. Hieronder vind je meer details over Burning Slots Cash Mesh.

Hoe speel je Burning Slots Cash Mesh?

Deze gokkast bestaat uit vijf rollen, drie rijen en vijf winlijnen. Het spel heeft een hoge volatiliteit en een RTP van 96,07%. Het is mogelijk om in te zetten tussen € 0,10 en € 50 per draai. Dit maakt Burning Slots Cash Mesh ook heel geschikt voor low rollers.

Nadat je je inzetten hebt vastgelegd kun je op de SPIN-knop klikken om de rollen te laten draaien. Het is jouw missie om identieke symbolen te matchen in ruil voor een uitbetaling.

Naast fruitsymbolen kunnen er nog enkele andere symbolen op de rollen vallen. Dit zijn onder meer klavers, bellen, een pot met goud, geluksmunten en hoefijzers. Het klavertje fungeert als wild symbool. Het kan dus de plaats innemen van elk ander regulier symbool. Het kan zich bovendien uitbreiden over de gehele rol.

Burning Slots Cash Mesh bonusfuncties

Burning Slots Cash Mesh heeft enkele verrassend leuke bonusfuncties. Slaag je erin om vijf muntsymbolen te landen, dan krijg je de optie om een van de vier jackpots te winnen. Sommige munten hebben inscripties met het type jackpot. Als je zo’n munt kan laten verschijnen, win je ook die jackpot. Elke munt verschijnt op een nieuwe positie op het speelveld of brengt drie nieuwe spins met zich mee. Lukt het je om het hele raster met munten te vullen, dan verdubbelt je score.

Heb je drie of meer potten met goud, dan win je een geldprijs. De scatter kan alleen op de eerste, derde en vijfde rol verschijnen. Elk gewonnen bedrag kan bovendien verdubbeld worden met de Gamble-functie.

Burning Slots Cash Mesh conclusie

Burning Slots Cash Mesh van BF Games weet ongetwijfeld je aandacht vast te houden. Het thema is dan wel klassiek, maar de vele innovatieve bonusfuncties zijn erg modern en verrassend. Het spel heeft maar vijf winlijnen maar wel extra veel bonussymbolen.

Veel voorkomende vrageni

Hoe kan ik Burning Slots Cash Mesh winnen?

Je kunt een uitbetaling winnen door identieke symbolen te matchen. Of dit ook gaat gebeuren hangt natuurlijk af van hoeveel geluk je hebt.

Is het mogelijk om Burning Slots Cash Mesh gratis te spelen?

Ja, je kunt de gratis demoversie selecteren bij het starten van het spel. Je speelt dan helemaal gratis.

Wat is de RTP van Burning Slots Cash Mesh?

Deze gokkast heeft een RTP van 96,07% en een hoge volatiliteit.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...