Book of Thieves

door Blue Guru Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Book of Thieves:

41 plays

Andere Blue Guru Games slots

Gokkast beoordeling

Book of Thieves
RTP 96%
Volatiliteit MED

Book of Thieves

Book of Thieves is een online gokkast van softwareprovider Blue Guru Games. Dit spel heeft een grote verscheidenheid aan functies en een spannend en uniek thema. Laten we dieper ingaan op de verdere details van Book of Thieves.

Hoe speel je Book of Thieves?

Book of Thieves heeft een standaard spelraster met vijf rollen, drie rijen en 10 vaste winlijnen. Je kunt inzetten vanaf € 0,10 per spin en tot maximaal € 200 per draai. Je kunt manueel op de SPIN-knop klikken of gebruik maken van de Autoplay-knop om automatische spins in te stellen.

Je hebt de laagbetaalde symbolen zoals de bronzen, zilveren en gouden munten, een dolk en een beker. Deze symbolen betalen tussen 5x en 15x je inzet uit. Verder heb je vier premium symbolen die de personages van het verhaal vertegenwoordigen. Zij kunnen tussen 50x en 250x je inzet uitbetalen voor vijf op een winlijn.

Verder biedt Book of Thieves een scatter en een wild symbool. Wilds kunnen op elke rol landen en vervangen de reguliere symbolen op de rollen.

Bonusfuncties van Book of Thieves

Wat de bonusfuncties betreft zul je zeker niet teleurgesteld worden. Book of Thieves biedt uitbreidende symbolen die zowel in het basisspel als in de gratis spins-ronde kunnen verschijnen.

Slaag je erin om drie of meer scatter symbolen te laten verschijnen, dan activeer je 10 gratis spins. Aan het begin van elke gratis spin, worden maximaal drie symbolen willekeurig geselecteerd om te transformeren tot uitbreidende symbolen. Land je tijdens deze bonusronde nogmaals drie of meer scatters, dan ontvang je 10 extra gratis spins.

Wil je meteen van gratis spins profiteren? Dan kun je gebruik maken van de Buy Bonus-optie. Dit kost je wel 70x je totale inzet.

Conclusie Book of Thieves

Book of Thieves biedt indrukwekkende graphics en een ietwat griezelige soundtrack die perfect bij het thema past. Blue Guru Games geeft een unieke draai aan het populaire ‘Book of’-slotformaat met Book of Thieves. De uitbreidende symbolen, gratis spins en wild symbolen bieden tal van manieren om te winnen. Book of Thieves is zeker de moeite waard voor zowel beginnende als ervaren spelers.

Veel voorkomende vrageni

Hoeveel kun je maximaal winnen met Book of Thieves?

Wat is de RTP van Book of Thieves?

Wat is de RTP van Book of Thieves?

Book of Thieves heeft een RTP van 96,19% en een gemiddelde volatiliteit.

Hoe kan ik gratis spins winnen met Book of Thieves?

Je kunt gratis spins winnen door minimaal drie scatters op de rollen te laten landen. Je krijgt dan 10 gratis spins.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...