Bomber Fruit

door Capecod gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.19%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Bomber Fruit:

6 plays

Gokkast beoordeling

Bomber Fruit
RTP 95.19%
Volatiliteit MED

Bomber Fruit

Bomber fruit is een online slotmachine ontwikkeld door Capecod Gaming dat een heerlijk traditioneel thema heeft.

Je speelt Bomber fruit met een minimale inzet van €0,25 cent per draai en een maximale inzet van €25,- per draai. Bomber fruit heeft een uitkeringspercentage van 95,19%.

Bomber fruit speelregels

Je speelt Bomber fruit op vijf rollen, drie rijen en met vijfentwintig winlijnen. Inzetten is al mogelijk vanaf €0,01 cent per winlijn. Bomber fruit heeft een medium variatie en je komt bovendien verschillende leuke features tegen.

Bomber fruit heeft een aantal features, zoals onder meer een mini game. Je activeert de mini game wanneer je de rode bom laat afgaan. Je komt nu op een reels van drie keer drie terecht en je krijgt vijf spins om mee te spelen. Je kunt in deze feature vermenigvuldigers vinden van wel vijf keer.

Wanneer de vijf spins in de mini game over zijn, wordt je meegenomen naar de free spins. Alle vermenigvuldigers neem je hiermee naar toe en je krijgt dus de mogelijkheid om nog flinke bedragen binnen te slepen.

Bomber fruit heeft ook een auto-play functie. Stel deze functie naar wens in met een minimum en een maximum. Je kunt de auto-play functie tot wel duizend spins automatisch laten draaien.

Bomber fruit thema en symbolen

Bomber fruit heeft een klassiek fruit-thema en je speelt ook met de bekende fruitsymbolen. De symbolen die het minst uitbetalen zijn de citroen, pruim, druif en het BAR symbool.

Het wild symbool van Bomber fruit is een zwarte bom. Dit symbool vervangt alle andere symbolen, behalve de scatters en zorgt er zo voor dat je winnende combinaties kunt maken. Ook levert deze zwarte bom een flink bedrag op wanneer je er vijf van weet te bemachtigen.

De rode bom en de fruitschaal zijn de scatter symbolen van deze gokkast. Met de rode bom activeer je bovendien ook de mini game feature.

Conclusie en vergelijkbare games

Op het eerste gezicht lijkt Bomber fruit een traditionele fruitslot, maar wanneer je het spel begint te spelen merk je al gauw dat er leuke features in verwerkt zijn die ervoor zorgen dat het spel spannend is en vermakelijk.

Bomber fruit is een goede toevoeging en zeker de moeite waard om eens in te spelen. Je kunt deze fruitslot bovendien spelen op de desktop als op mobiele apparaten. Ook vind je een gratis versie van deze gokkast. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Ook Red Tiger Gaming houdt wel fruitmachines waarin bommen verwerkt zitten. Bombuster is een medium variatie gokkast dat je speelt op een reels van zeven keer zeven. Vorm clusters van de symbolen om winnende combinaties te maken.

Je speelt Bombuster met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en je kunt tot maar liefst tweeduizend keer je inzet winnen. Bombuster is beschikbaar op alle apparaten.

Ook willen we je voorstellen aan Bananas een online videoslot ontwikkeld door NetEnt. Bananas heeft een medium variatie en spelen is al mogelijk vanaf €0,20 cent per draai.

Je speelt deze gokkast met twintig winlijnen en het uitkeringspercentage is met 96,9% flink aan de hoge kant! Probeer ook deze gokkast eens gratis uit!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...