Big Buffalo Megaways

door Skywind Group

Door op play te drukken bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent.

Start het spel

RTP 96.5%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Big Buffalo Megaways:

142 plays

Andere Skywind Group slots

Gokkast beoordeling

Big Buffalo Megaways
RTP 96.5%
Volatiliteit MED

Big Buffalo Megaways

Graag stellen we je voor aan deze Megaways slot van de Skywind group. Dat houdt in dat je veel manieren hebt om te winnen. Het betreft een opvolger van de originele Big Buffalo slot. Op voorhand moeten we verklappen dat deze slot in de basis gewoon goed is, maar dat hij ook niet bijzonder is en het dus niet software is waarvan we zeggen: die moet je een keer geprobeerd hebben. Bijkomende factor is dat deze slot voor een groot deel lijkt op het origineel. Wij geven je hier een volledige beoordeling.

Dit wil je in ieder geval weten:

Ontwikkelaar:      Skywind Group

Type:                     Video slot

Thema:                 Dieren

RTP:                      96.50%

Winlijnen:           tot 117.649 Megaways

Rollen:                 6×7

Min-max inzet:   0,2-250,00

Bonussen & features:   Gratis spins

Variantie:            Hoog

Maximale uitbetaling:  5000 keer jouw inzet

Lanceerdatum:    2021

Zo gaat deze software in zijn werk

Met deze slot reis je af naar het Wilde Westen. De symbolen bestaan allemaal uit dieren zoals arenden, wolven, coyotes en lynxen. Bij die premium symbolen ontvang je een inzet van tussen de 5 en de 7,5 keer. Deze symbolen komen ook stacked voor (mini en groot). Daarnaast zijn de gebruikelijke kaartsymbolen vertegenwoordigd. Op rollen twee tot en met zes kun je een Wild symbool tegen komen. Weet dat je bij vele spellen van Megaways de cascade functie tegenkomt, maar dat dat hier niet het geval is.

Dit zijn de extra mogelijkheden van Big Buffalo Megaways

Er is een gratis spins bonus aanwezig. Deze speel je vrij door drie scatters te verzamelen. Verzamel tussen de drie en de zes scatters en je ontvangt tussen de 8 en 100 gratis spins. Als je ook tijdens die gratis spins twee scatters weet vrij te spelen, ontvang je 5 extra gratis spins. Bij drie of meer scatters is dit hetzelfde aantal als bij het origineel. Er is een Wild vermenigvuldiger aanwezig, die je een vermenigvuldiger van respectievelijk 2x, 3x of 5x oplevert. Deze vermenigvuldigers werken cumulatief, per rol, dus tellen bij elkaar op.

Tenslotte is er de mogelijkheid om de bonusfunctie te kopen, al moet je dan wel 100 keer jouw inzet inleveren.

Onze conclusie over deze Skywind Group software

Dit is de tweede Megaways slot die door de Skywind group is uitgebracht. Daarvoor publiceerde het, het Book of Gems Megaways. Als jij specifiek liefhebber bent van Megaways slots, dan is dit een goede optie. We vinden het spel verder niet heel bijzonder, al is de bonusronde wel leuk. Je kunt dit spel gratis spelen of in de demonstratiemodus bekijken. Dat is zeker aan te bevelen, omdat je anders ook zo maar geld kunt verliezen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...