Big Bang (Belatra Games)

door Belatra Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.1%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Big Bang (Belatra Games):

33 plays

Andere Belatra Games slots

Gokkast beoordeling

Big Bang (Belatra Games)
RTP 96.1%
Volatiliteit HOOG

Big Bang (Belatra Games)

Het begon allemaal met de Big Bang, een explosie in het universum. Op deze gebeurtenis is de gokkast Big Bang van Belatra Games gebaseerd. Je wordt gebombardeerd door een explosief scala aan kleuren en bonusfuncties. Dit spel neemt je mee op een spannende ruimtereis waar je indrukwekkende prijzen kunt winnen.

Hoe speel je Big Bang?

Big Bang speel je op een raster van 8×8. Je kunt inzetten vanaf € 0,20 per draai en tot maximum € 100 per spin. Wil je meteen met de maximale inzet spelen, klik dan op ‘Max bet’. Het is ook mogelijk om 10 automatische spins in te stellen met behulp van de Auto start-knop.

Op de rollen zie je allerlei planeten vallen. Er zijn in totaal vijf planeten en 1 zon. Deze symbolen kunnen uitbetalingen opleveren van 0,1x tot 100x je inzet per lijn. Groepen van vijf symbolen of meer betalen uit als ze elkaar horizontaal of verticaal raken.

Symbolen die deel uitmaken van een winnende combinatie worden verwijderd en vervangen door nieuwe symbolen. Hierdoor maak je meer kans om te winnen.

Big Bang bonusfuncties

Big Bang biedt enkele spannende bonusfuncties. Het wild symbool wordt weergegeven als een zwart gat. Het kan deel uitmaken van winnende combinaties en het krijgt dan een extra vermenigvuldiger. Het wild symbool kan blijven bewegen en de vermenigvuldiger kan verhogen totdat alle trapsgewijze winsten bij die rotatie voltooid zijn.

Het Big Planet-symbool kan ontstaan uit alle symbolen behalve het zwarte gat, wanneer hetzelfde symbool verschijnt in een 2×2 of 3×3 raster. Als het Big Planet-symbool verschijnt, krijgt het een vermenigvuldiger die gelijk is aan de breedte.

Als je minstens drie zwarte gat-symbolen laat verschijnen, krijg je drie gratis spins. De bonusfunctie Rain of Planets kan willekeurig worden geactiveerd en voegt 1 of meer Big Planet-symbolen toe aan de rollen.

Conclusie Big Bang

Met behulp van de bonusfuncties van Big Bang kun je tot 5.000x je totale inzet winnen. Het visuele ontwerp van deze slot is erg indrukwekkend en de hoge volatiliteit zorgt ervoor dat je grote winsten kunt scoren. Als je op zoek bent naar een visueel aantrekkelijke gokkast en een dynamische speelervaring, is Big Bang van Belatra Games een uitstekende keuze.

Veel voorkomende vragen

Hoe kan ik gratis spins winnen met Big Bang?

Je kunt 10 gratis spins winnen als je drie of meer bonussymbolen laat landen in een enkele draai.

Wat is het RTP-percentage van Big Bang?

Het RTP-percentage van Big Bang bedraagt 96,11%, wat een mooi gemiddelde is.

Op welke toestellen kan ik Big Bang spelen?

Deze online gokkast is compatibel met toestellen van iOS en Android. Je kunt Big Bang dus spelen op smartphones en tablets, maar ook op je laptop of desktop.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...