Amazing Catch

door Baldazzi

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.08%

Volatiliteit MED

Vlag

Gelicentieerde Nederlandse casino's met Amazing Catch:

18 plays

Andere Baldazzi slots

Gokkast beoordeling

Amazing Catch
RTP 96.08%
Volatiliteit MED

Amazing Catch

Bereid je voor op een buitengewone spelervaring met Amazing Catch. In tegenstelling tot de typische ninja- of dierengevechten ga je deze keer op een spannend wateravontuur.

In deze recensie van Amazing Catch ontdek je de grenzen en vorm van het spelrooster, de symbolen en andere relevante kenmerken die de slot de moeite waard maken.

Zullen we nu een duik nemen in de diepten van deze onderwaterwereld?

Inleiding tot Amazing Catch

Amazing Catch – de nieuwe videoslot ontwikkeld door Just for the Win – werd uitgebracht op 1 augustus 2023. Het is een 5×3 raster met ongeveer 243 verschillende manieren om te winnen. De minimum- en maximuminzet zijn € 0,20 en € 50 en de standaard RTP is 96,08%.

De slot, die zich afspeelt aan de oevers van het meer, heeft een rustig ontwerp dat wordt gecombineerd met spannende functies die de speler naar tevredenheid vermaken. Als je op zoek bent naar sterke spanning en grote potentiële winsten, dan is dit het spel dat het proberen waard is!

Limieten en lay-out

Dit deel van de Amazing Catch recensie onthult de limieten en het speelrooster.

Het thema van Amazing Catch draait om vissen. Je wordt naar de oevers van een meer gekatapulteerd waar een overvloed aan beloningen op je wacht. Van een rustig visuitstapje kan de sfeer snel veranderen in een veel opwindendere ervaring als de harde vissen in het aas bijten en je de kans hebt om ongelooflijke prijzen te vangen die niet minder dan 5.000 keer je oorspronkelijke inzet waard zijn!

De standaard RTP van de slot is 96,08%, maar als je een onverschrokken type bent, kun je kiezen voor nog meer spanning met lagere RTP’s zoals 94,11% of 92,23%. Bereid je voor op adrenaline, want deze slot heeft een uitbetalingsfrequentie van 24,34% en de hoge volatiliteit maakt het nog spannender. Denk je dat je het aankan?

Raad eens wat de maximale uitbetaling is? Een ongelofelijke 5.000 keer de inzet!

Spelmodi en functies

In dit deel van de Amazing Catch recensie duiken we in de functies die deze slot echt buitengewoon maken. Laten we onze lijn uitwerpen in de wereld van Amazing Catch en de schatten ontdekken die op ons wachten.

Geld symbolen

Tijdens de spins kun je geldsymbolen krijgen met waarden van 0,5X tot 100X. Als je een winnende combinatie vormt vanaf de meest linkse rol, worden de waarden van deze symbolen opgeteld en toegekend als één grote winst.

Super wiel

Tijdens de spins kun je bonus token symbolen tegenkomen. Deze symbolen kunnen willekeurig het superwiel activeren. Je kunt het superwiel echter niet activeren als het bonusspel al actief is. Als het je lukt om het superwiel te activeren, heb je de kans om het te draaien voor een onmiddellijke prijs. De mogelijke prijzen zijn Big, Major, Mega en Super, die respectievelijk 20x, 50x, 250x en 2000x de inzet waard zijn.

Gratis spins

Je kunt scattersymbolen krijgen op rollen 1, 3 en 5. Als je er 3 tegelijk krijgt, activeer je de gratis spins functie en ontvang je 10 gratis spins. Tijdens deze spins kun je verzamelsymbolen krijgen, maar alleen op rol 5. Als je een verzamelsymbool krijgt, wordt de waarde van alle geldsymbolen op de rollen verzameld en uitbetaald.

Wanneer je gouden aassymbolen krijgt, worden deze toegevoegd aan een teller. Deze teller begint met een 1X winst vermenigvuldiger. Als je 4 gouden aassymbolen verzamelt, ga je door naar het volgende level, voor een totaal van 5 levels. Elke keer dat je een nieuw level vrijspeelt, ontvang je 5 extra gratis spins. De levels hebben winvermenigvuldigers van 1x, 2x, 3x, 5x en 25x.

Gewone symbolen

De laagbetalende symbolen zijn J, Q, K en A. Als je er 5 van dezelfde soort krijgt, win je tussen 4x en 5x je inzet. Hoogbetalende symbolen zijn blauwe, groene, gele en rode vissen. Als je er 5 van dezelfde soort krijgt, word je beloond met 12,5x tot 30x je inzet. Het scattersymbool is het gouden aas met free spins erop. Terwijl je aan de rollen draait, kun je ook geldsymbolen, gouden aas, bonussymbolen en verzamelsymbolen tegenkomen.

Gokkastenonline Redactie
Veeg alsjeblieft omhoog...