Vier St. Patrick’s Day met de leukste Ierse gokkasten

Vier St. Patrick’s Day met de leukste Ierse gokkasten

Alles kleurt groen vandaag want het is St. Patrick’s Day! Bij GokkastenOnline hebben wij een hele reeks spellen die geïnspireerd zijn op deze feestdag. Deze online gokkasten bevatten symbolen zoals kabouters, potten met goud, klavertjes vier en andere elementen die typerend zijn voor de Ierse cultuur.

Hieronder zetten we de beste St. Patrick’s Day slots op een rij.

Patrick’s Magic Field

Vier deze feestdag met Patrick’s Magic Field. Deze online slot met Iers thema biedt enorme prijzen tot wel 10.000x je inzet! Wat zo bijzonder is aan Patrick’s Magic Field is dat het gebruik maakt van een mijnenvegermonteur. Je moet op klavertjes vier klikken om een geldprijs of een bom te onthullen. Spanning gegarandeerd dus!

Het is mogelijk om zelf je risiconiveau in te stellen door te kiezen hoeveel bommen er op het rooster verborgen worden. Hoe meer bommen, hoe groter de winst die je kunt maken.

Rainbow Riches Leprechaun Gold

Kabouters en regenbogen mogen natuurlijk ook niet ontbreken op een dag als vandaag. Rainbow Riches Leprechaun Gold is een slot met 50 winlijnen en tal van extra’s. Denk hierbij aan symbolen die zich kunnen transformeren, een gratis spinsronde en nog veel meer.

De symbolen die de rollen sieren bestaan uit paddenstoelen, klavertjes vier, hoefijzers, harpen en regenbogen. De gameplay is eenvoudig, maar er is zeker en vast voldoende actie.

Irish Magic

Ook met Irish Magic kom je helemaal in de sfeer van St. Patrick’s Day. In deze gokkast met Iers thema speelt een roodharige kabouter de hoofdrol. Je kunt genieten van verschillende boeiende bonusfuncties zoals gratis spins, jackpot symbolen, scatters en wilds. Je kunt met Irish Magic tot wel 2.000x je inzet winnen. Tijdens de gratis spins-ronde kun je gestapelde wilds op de rollen verzamelen.

Op de rollen zie je kleurrijke symbolen verschijnen waaronder edelstenen, rode en groene laarzen en een pot met goud.

Luck O’ The Irish Fortune Spins 2

In Luck O’ The Irish Fortune Spins 2 ga je naar het eiland van Erin waar je op zoek gaat naar grote geldprijzen. Dit magische avontuur biedt tal van elementen om je een onvergetelijke tijd te bezorgen. Alle actie vindt plaats op een speelveld met vijf rollen, vier rijen en 20 winlijnen. Je kunt profiteren van twee verschillende bonusspellen zodat je ongetwijfeld spannende momenten zult beleven.

Luck O’ The Irish Fortune Spins 2 heeft een heel mooi ontwerp. De rollen staan tegen een groene achtergrond en worden gesierd met symbolen zoals bier, klavertjes, harpen en potten met goud.

Leprechaun Frenzy

Leprechaun Frenzy brengt je ook helemaal in de sfeer van St. Patrick’s Day. Deze online gokkast heeft alles wat je je maar kunt wensen van een spel met Iers thema. Denk maar aan kabouters, potten met goud, regenbogen en hoefijzers.

Wat Leprechaun Frenzy echt speciaal maakt is de Gold Coin Collector. Elke keer dat je wint, vul je de Gold Coin Collector en als de meter vol is, krijg je vijf gratis spins met gegarandeerde winsten.

Double Lucky Mushrooms DoubleMax

Wil je op St. Patrick’s Day kans maken op mega grote winsten? Speel dan Double Lucky Mushrooms DoubleMax bij GokkastenOnline. Met deze online slot kun je tot wel 20.000x je inzet winnen!

Alles draait rond het Ierse geluk. Elke draai zie je potten met goud, Ierse hoeden en magische paddenstoelen verschijnen. De Leprechaun zorgt voor gratis spins en de luchtige feel-good sfeer past perfect bij deze feestdag.

Evi Schreurs