Relax Gaming lanceert nieuwe Dream Drop slot: Beellionaires

Relax Gaming lanceert nieuwe Dream Drop slot: Beellionaires

Relax Gaming heeft onlangs zijn nieuwste toevoeging bekend gemaakt aan de populaire Dream Drop Jackpots-serie. Dit is heel goed nieuws voor fans van deze gokkasten. Bij GokkastenOnline zijn wij er als eerste bij als er nieuwe gokkasten worden gelanceerd. De meest recente Dream Drop Slot, Beellionaires, is nu beschikbaar op onze website.

Beellionaires heeft een bijenthema en nodigt je uit om meer te leren over het dagelijkse leven van de bijen. De bijenkolonie van Beellionaires voert zijn dagelijkse activiteiten uit, zoals vliegen van bloem tot bloem om de honing te helpen produceren in de bijenkorf. Het spel ziet er warm en visueel erg aantrekkelijk uit.

Om te winnen moet je een combinatie vormen van drie of meer dezelfde symbolen op aangrenzende rollen. Het speelveld is uitgerust met 1.024 manieren om te winnen.

Dream Drop-mechanisme

Wat deze gokkast echter zo bijzonder maakt, is het Dream Drop-mechanisme. Dit is een progressieve jackpot die je kunt activeren als je een combinatie maakt met zes Dream Drop-symbolen.

Aangezien het om een progressieve jackpot gaat, zal het bedrag van de pot blijven toenemen totdat er een winnaar valt. Dit betekent dat het bedrag dat je kunt winnen erg hoog kan oplopen en dat maakt dit spel net zo spannend.

De Dream Drop-gokkasten van Relax Gaming zijn heel populair. Ze zien er niet alleen erg mooi uit, maar bevatten ook leuke bonusfuncties en natuurlijk de grote Dream Drop Jackpot die je kunt winnen.

Hoe win je de Dream Drop bonus?

Hoe maak je nu eigenlijk kans op de gigantische Dream Drop bonus? Wel, als je drie DD-symbolen verzamelt op de rollen, wordt de Dream Drop bonus geactiveerd. Gedurende deze ronde verzamelen de Prince Bee en de Queen Bee nog meer DD-symbolen.

Je kunt de jackpot ontgrendelen als je het juiste aantal DD-symbolen verzameld hebt. De vijf jackpots Rapid, Midi, Maxi, Major en Mega hebben waarden van € 1, € 5, € 100, € 25.000 en € 500.000.

Speel de nieuwe Beellionaires slot bij GokkastenOnline

Wil jij kennis maken met Beellionaires van Relax Gaming en kans maken op de grote Dream Drop jackpot? Dan zit je hier helemaal goed. Bij GokkastenOnline kun je Beellionaires namelijk gratis uitproberen.

Evi Schreurs