Endorphina werkt samen met Bragg Gaming om hun positie in Nederland te versterken

Endorphina werkt samen met Bragg Gaming om hun positie in Nederland te versterken

Endorphina, een toonaangevende softwareontwikkelaar uit de iGaming industrie, heeft een samenwerking aangekondigd met Bragg Gaming Group. Het doel van deze overeenkomst is het versterken van de positie van Endorphina in gereguleerde markten zoals Nederland, maar ook België, Zwitserland, en Duitsland. Ondertussen kan Bragg Gaming haar klanten een innovatieve speelervaring bieden.

Belangrijke stap voor beide partijen

Dit is een erg belangrijke stap voor Endorphina aangezien ze zo hun bereik kunnen uitbreiden en dus meer klanten kunnen veroveren. De hoogwaardige slots van het merk zullen dankzij de samenwerking bekend worden bij een groter publiek. Met de hulp van Bragg Gaming kan Endorphina nu vlotter nieuwe markten bereiken.

Bragg Gaming Group is een bekende B2B aanbieder van online gaming-oplossingen. Het bedrijf is al een tijdje actief in verschillende gereguleerde markten over de hele wereld. De nieuwe samenwerking met Endorphina stelt het bedrijf in staat om een breed scala aan kwalitatieve games aan hun klanten te bieden. De gokkasten van Endorphina zitten vol innovatieve functies en ook het ontwerp en de grafische effecten zijn uitstekend. Endorphina heeft al verschillende prijzen gewonnen voor haar producten. Ze hebben ondertussen een fanbase opgebouwd over de hele wereld.

Rooskleurige toekomst

Ivica Jovanowski van Bragg Gaming Group kijkt enorm uit naar de samenwerking met Endorphina. Ze bevestigde dat Endorphina een grote meerwaarde is voor het bedrijf en een goede aanvulling op de producten die ze leveren aan hun klanten. Ze hoopt op een langdurige samenwerking met Endorphina.

Ook Rashad Karimov van Endorphina is enthousiast. Hij is ervan overtuigd dat de games van beide bedrijven een nieuw niveau van betrokkenheid en entertainment zullen bieden. Hij verwacht sterke resultaten.

Het partnerschap tussen de bedrijven is een belangrijke stap voorwaarts. Het biedt tal van voordelen voor hun allebei. De toekomst ziet er ongetwijfeld rooskleurig uit voor de iGaming ontwikkelaars.

Evi Schreurs